Okušajte se u mobilnom esportu i zaigrajte s najboljima Clash Royale

Broj mjesta je ograničen pa organizatori pozivaju zainteresirane igrače da budu na vrijeme u kinu Europa.

Martina Čizmić | 07.06.2018. / 13:16

Clash Royale (Foto: Supercell) (Foto: Supercell)

Kad se spomene esport, ljubitelji najčešće pomisle na velike turnire koji se održavaju u sportskim arenama ili online i koji obuhvaćaju nekoliko računalnih ili PlayStation igara. No, u esport svijetu postoji i dio igrača koji uživaju u esport natjecanjima mobilnih igara.

Kako u Hrvatskoj još nismo imali priliku vidjeti takav jedan turnir, tim Valiance pružit će priliku svim zainteresiranima da dožive i jedan takav turnir u mobilnim esportovima.

Clash Royale turnir, Tele2 Play day održat će se u nedjelju, 17. lipnja, u zagrebačkom kinu Europa.

Prijave za turnir počinju od 14 sati u kinu Europa. Po četiri najbolja igrača skupit će se iz dva turnira od kojih prvi počinje u 15, a drugi u 17 sati. Veliko finale s 8 najboljih igrača iz prva dva turnira počinje u 18 sati, a u 20 sati je proglašenje pobjednika. Nagradu uručuje poznati gamer i youtuber MarkoKOFS, koji je uz Ivu Šulentić i GospodinaKaktusa ujedno i voditelj turnira.

Broj mjesta je ograničen pa organizatori pozivaju zainteresirane igrače da budu na vrijeme u kinu Europa.

Osim što će svi posjetitelji mečeve moći pratiti na velikom kino platnu uz profesionalne komentatore, moći se se i zabaviti te izbrusiti svoje igračke vještine na PlayStationima igrajući FIFA 2018 i, trenutno najpopularniju igru na svijetu, Fortnite. Ljubitelji pucačina snage će moći odmjeriti i na Huawei uređajima igrajući Critical Ops.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti