OnePlus predstavio novi smartphone za "profesionalce"

Sljedeći tjedan u prodaju pojavit će se OnePlus 7T Pro, smartphone sa snažnim hardverom, 3 stražnje kamere i ekranom od ruba do ruba bez notcha, odnosno zubića.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 11.10.2019. / 08:40

OnePlus 7T Pro McLaren (Foto: OnePlus)

Kineska kompanija OnePlus tijekom godina stekla je velik broj obožavatelja na tržištu pametnih telefona, a nakon što su na početku predstavljali jedan model godišnje, jučer su predstavili već četvrti pametni telefon ove godine (peti ako računamo i 5G verziju 7 Pro). Model OnePlus 7T Pro, kako smo to i navikli od te kompanije, dolazi s odličnim omjerom cijene i kvalitete, iako njihovi uređaji više nisu toliko cjenovno povoljni kao prije nekoliko godina.

OnePlus (Foto: AFP) Stiže u listopadu: Procurile su specifikacije "ubojice flagship telefona"

Novi "profesionalni" OnePlus dolazi s velikim ekranom dijagonale 6,67 inča rezolucije 2120 x 1440 piksela, uz frekvenciju osvježavanja od 90 Hz. U ekranu je implementiran senzor za otiske prstiju, a s obzirom na to da 7T Pro ima pop-up kameru za snimanje selfija (rezolucija kamera iznos 16 MP), ekran zauzima cijeli prednji dio uređaja i proteže se od ruba do ruba, bez hardverskog ureza. Hardverski, smartphone radi na Qualcommovu procesoru Snapdragon 855 Plus, ima 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu podataka.

Ovogodišnji trend na pametnim telefonima visoke kategorije jesu tri stražnje kamere, a i OnePlus 7T Pro prati taj trend, pa se tako sa stražnje strane vertikalno poredano nalaze klasična (48 MP), širokokutna (16 MP) i telefotokamera (8 MP), a u odnosu na već postojeće modele, s novim uređajem dolaze i neka poboljšanja koja će cijeniti mobilni fotografi. Tako je ugrađen novi macro mod za snimanje i bolje fokusiranje fotografija iz blizine, poboljšana je stabilizacija, kao i snimanje fotografija u uvjetima slabijeg osvjetljenja.

OnePlus 7 Pro Telefon o kojem svi pričaju: OnePlus 7 Pro jedan je od najboljih smartphonea godine!

OnePlus 7T Pro nema 3,5-milimetarski izlaz za slušalice pa će korisnicima biti potreban USB-C adapter ili bežične slušalice koje će povezati putem Bluetootha, a treba spomenuti i snažnu bateriju kapaciteta 4085 mAh. Telefon dolazi s Oxygen OS-om baziranim na Androidu 10, a u prodaji će se pojaviti krajem sljedećeg tjedna po cijeni od 759 eura.

Također, bit će dostupna i verzija napravljena u suradnji s McLarenom koja je 100 dolara skuplja, dolazi u atraktivnim bojama te ima 12 GB RAM-a.

Izvor: Cnet
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti