Oni znaju da ljubav ide kroz želudac, a sad to žele podijeliti i s drugima

Sve je počelo slučajnim susretom, a rezultiralo je uspješnim balansom između privatnog i poslovnog.

Zimo Zimo | 17.10.2023. / 14:06

Matea Briški i Petar Baronić (Foto: Nova TV)

 Bilo im je jasno da radno vrijeme u ugostiteljstvu kojim su se bavili, neće ostaviti onoliko vremena za duženje s kćeri koliko bi voljeli imati. Stoga je mladi par Matea Briški i Petar Baronić sam preuzeo kontrolu nad svojim vremenom te su uspješno napravili balans između privatnog i poslovnog života, po vlastitoj mjeri.

Spojili su ono što znaju raditi s onim što obožavaju te osmislili kako ljudima dati upravo onakav proizvod kakav i sami vole – hranu s bogatim okusom. Zasukali su rukave i svoje snove odlučili ostvariti na način da kupcima ponude slane i slatke savijače 'Pepas' koje ručno proizvode, a s kojima su se odlučili prijaviti u projekt 'Startaj Hrvatska'.

Prije svega smo ljubitelji hrane. Još dok sam bila mala, bilo mi je jasno u koju ću školu ići, istaknula je Matea te dodala kako se sasvim prirodno rodila ideja da se bave proizvodnjom savijača – jer su upravo one bile sastavni dio svih njihovih druženja.

Kako navode, sve je počelo njihovim slučajnim susretom. Matea se netom vratila s rada u Njemačkoj i svoj kruh odlučila zaraditi na moru tijekom sezone.

Poslodavac nas je oboje povezao automobilom iz našeg grada. Nas dvoje smo sjeli na zadnje sjedalo, dok je njegov kofer stajao iza sjedišta i cijelo je vrijeme lupao u nas. On je bio džentlmen, i držao ga je rukom kako kofer više ne bi udarao u nas. Tu je počelo prijateljstvo i druženje. Već sedam godina smo u sretnoj vezi, razdragano je ispričala Matea.

Od slučajnog susreta u automobilu, do zajedničkog života, stvaranja obitelji, ali i vlastitog posla, njihova zanimljiva priča nije bila bez prepreka.

Kako je to izgledalo, doznajte u novoj epizodi 'Startaj Hrvatska', u nedjelju od 16.15 sati na Novoj TV!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti