Otvorena vrata Reddita i domaćim oglašivačima

U Hrvatskoj će partnerstvo realizirati Httpool koji je dio Aleph Grupe.

Martina Čizmić | 08.08.2022. / 13:07

Httpool i Reddit (Foto: Httpool)

Aleph Grupa najavila je globalno prodajno partnerstvo s Redditom koje će, kako ističu, omogućiti svim oglašivačima, u svim industrijama na odabranim europskim (Hrvatska, Cipar, Estonija, Latvija, Litva, Mađarska, Rumunjska, Slovenija, Bugarska, Češka, Moldavija, Slovačka i Poljska) i srednjoazijskim tržištima (Armenija, Azerbajdžan, Gruzija, Kazahstan, Tadžikistan, Turkmenistan i Uzbekistan), pristup Redditovim globalnim mogućnostima oglašavanja i tako osigurati oglašivačima da dosegnu korisnike Reddita na njihovim lokalnim tržištima i šire.

Reddit je popularna platforma na kojoj se okuplja više od 100 tisuća korisnika i raspravlja o najrazličitijim temama. Za oglašivače to je jedinstveno mjesto na kojem mogu plasirati svoje oglase.

Naše partnerstvo s Aleph Grupom otvorit će Redditova vrata oglašivačima u novim i strateškim regijama, pomažući da se oglašivači na smislen način povežu s njihovom ciljnom publikom, istovremeno ispunjavajući našu misiju stvaranja zajednice, pripadnosti i osnaživanja svih u svijetu, rekao je Harold Klaje, izvršni dopredsjednik Reddita i predsjednik oglašavanja i prodaje. Uzbuđeni smo raditi s Alephom i iskoristiti njihovu impresivnu međunarodnu mrežu kako bismo dosegnuli još više oglašivača na globalnoj razini i omogućili im dugoročni uspjeh na našoj platformi.

Alephova misija je podići prethodno nedovoljno opslužena tržišta i podržati zajednice koje su imale ograničen pristup globalnom digitalnom ekosustavu. To se dobro slaže s aktivnim sudjelovanjem korisnika Reddita koji posjećuju platformu kako bi razmijenili ideje, stekli nove uvide i proširili svoje znanje o odabranim temama. Ovim novim partnerstvom Reddit također dijeli našu predanost rastu industrije digitalnog oglašavanja, stvarajući priliku za napredak svih ljudi i svih tvrtki, istaknuo je na kraju Gaston Taratuta, izvršni direktor Alepha.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti