Oukitel K6000 Plus dobio odličan službeni najavni video

Oukitel se ovaj puta doista potrudio, sudeći prema novoj promotivnoj kampanji u kojoj su objavili najavni video za svoju perjanicu K6000 Plus.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 10.04.2017. / 22:47

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Moram priznati da me ovaj puta Oukitel ponovo oduševio, ovaj puta ne pričam o uređaju već o marketinškoj kampanji. Ne viđa se često da nisko budžetni proizvođači pametnih telefona ulažu toliko u marketinške kampanje, no očito je da se i to počelo sve češće događati.

O K6000 Plus već smo ranije pisali, no najavni video izgleda doista fantastično. Iako se vidi da to nije produkcija kakvu ima jedan Samsung ili Apple, no reklama je doista dobro izrađena. S obzirom da se radi o uređaju s 5.5 inčnim ekranom, jasno je da je u videu naglasak upravo na ekran, dok se uz to na jedan odličan vizualan način prikazuje moćna baterija od 6080mAh i moćna 16MP kamera na stražnjoj strani.

Baterija je definitivno najjači adut ovog uređaja, pa tako iz Oukitela kažu kako baterija na stand by može izdržati čak 420 sati, dok za kontinuirano surfanje internetnom uređaj drži 7.3 sati. U nastavku možete vidjeti i opisnu tablicu.

Prema ovim podacima, realna potrošnja baterije ovisi i o podatkovnom prometu u državama. U nastavku možete vidjeti i promotivni video, a spomenimo i kako je cijena uređaja 180 dolara. Više informacija potražite na službenim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti