Oukitel predstavio svoj prvi pametni telefon s 4 kamere

Kamera je nesumnjivo jedan od najbitnijih karakteristika svakog novog pametnog telefona, što ne čudi s obzirom na to da svi volim slikati i snimati.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.05.2017. / 12:57

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Oukitel je predstavio svoj novi model U22 koji dolazi s čak 4 kamere, prateći tako i ostale brandove poput Alcatela koji su također nedavno predstavili uređaje s 4 kamere. Naime, U22 je uređaj koji dolazi s dvostrukom prednjom i stražnjom kamerom, čim uređaj jamči puno kvalitetnije i ‘bogatije’ slike. Odlična star je da je Oukitel lansirao jeftiniji uređaj koji dolazi s 13MP kamerom na stražnjoj stranici te 2MP za SLR iskustvo. Prednje kamere također dolaze s bljeskalicom te 8MP glavnom kamerom i 2MP kamerom za posebnu dimenziju slika.

Svi ovi dodaci omogućit će korisnicima mnogo bogatije iskustvo korištenja kamere bilo da želite obične slike ili selfije. Oukitel će također posebno optimizirati kamere za svoj prvi pametni telefon s četiri kamere.

Iz slike je vidljivo da uređaj ima 2.5D tehnologiju kako bi uređaj bio bolje zaobljeni i ‘mekaniji’. Također, tu je i čitač otisaka prstiju na poklopcu za bateriju. Uređaj će biti dostupan u tri boje, jet black, pear white i champagne gold. U22 kreće u pretprodaju sredinom svibnja, a mi se nadamo kako ćemo uskoro isprobati ove bogate mogućnosti koje nudi U22.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti