Ovaj 21-godišnjak zna kako prodati laptop, ovo je pravi storytelling!

Danas se teško istaknuti u masi konkurencije, što god radili, no uz moderan marketing, malo kreative sve je moguće!

Saša Fišter sasa@zimo.co | 14.03.2014. / 09:04

Ovaj 21-godišnjak zna kako prodati laptop, ovo je pravi storytelling!

Postanite fan na Facebooku ako već niste!

Danas se teško istaknuti u masi konkurencije, što god radili, no uz moderan marketing i malo kreative sve je moguće!

Ovaj mladi Osječanin prodaje sasvim normalan laptop, no na jedan drugačiji način. Svojim storytellingom uspio je privući pažnju kako samog Njuškala, gdje je post objavljen, a koji ga je podijelio na svom Facebooku. Spomenimo da Njuškalo ima 225.000 fanova, tako da je ovo itekako dobra promocija oglasa. Kao što se iz priloženog može vidjeti, oglas ima preko 2.300 lajkova i 70 shareova, što će svakako povećati mogućnost prodaje ovog laptopa, a post se u trenutku ovog pisanja poglao čak 41203 puta!

Naime, ovo nije običan i dosadan oglas, već je slikovito opisana svaka bitna karakteristika ovog laptopa, tako da čovjek čak uživa u čitanju ove priče, primjerice ovaj dio:

 

 

“Ploča na koju se stave ruke dok radiš je od nekog čudnog materijala koji se ne grebe i ne grije. Ljeti na +40 °c je hladan kao srce moje bivše, da se smrzneš. Hlađenje mu je oke, radi, hladi, ne čuje se, milina jedna.”

Ovo se zove moderan marketing i vrlo dobro odrađen posao Osječana koji želi samo prodati svoj laptop. Ponekad se ipak treba malo više potruditi ako želite nešto prodati. Svaka čast!

Cijeli post možete pročitati tako da kliknete na post iznad, ili na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti