Ovako izgleda skateboard budućnosti koji je već stigao

Zapravo bi bilo ispravno konstatirati kako je ovo 'skejt' sadašnjosti, koji je spojio strast na kojoj su odrasli mnogi i modernu tehnologiju koja omogućuje napredak.

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 23.03.2015. / 12:13

Ovako izgleda skateboard budućnosti koji je već stigao

Zapravo bi bilo ispravno konstatirati kako je ovo "skejt" sadašnjosti, koji je spojio strast na kojoj su odrasli mnogi i modernu tehnologiju koja omogućuje napredak.

Ne znamo kako će na ovo reagirati pravi, istinski "skejteri", koji su naučeni da njihova "daska s kotačićima" bude ujedno i njihov zaštitni znak, ali činjenica je kako ovaj moderni koncept izgleda doista zanimljivo i futuristički. A opet, nudi sve što "pravi" skateboard mora imati, dapače, ako je suditi po priloženom videu, kretnje i "sloboda" su možda i više izraženi nego kod klasičnih "skejtova". Nazvan je Post Modern Skateboard, a umjesto spomenute daske i kotača, ostali su samo - kotači.

Istina, postoji mogućnost dodatka u obliku šipke koja pomoću mogućnosti modificirane dužine može povezati dva kotača, ako baš želite imati onaj "feeling" kakav nude postojeći klasični modeli skateboardova. Hoće li ovo postati novi hit među "skejterima" ili će pasionirani ljubitelji ove zabave ostati vjerni klasičnom obliku i izradi, pokazat će vrijeme, ali ako spadate među njih i želite naručiti Post Modern Skateboard, to možete učiniti ovdje. Cijena je 99,95 američkih dolara bez poštarine, pa tko voli, neka izvoli...

Izvor CNET

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti