Ove godine stižu Call of Duty: Black Ops 3 i novi Resident Evil

Nakon što je prije nekoliko dana potvrdio da radi na novom nastavku Call of Duty franšize, razvojni tim Treyarch pustio je i teaser u kojem je vidljivo da će to biti Black Ops 3 naslov.

Monika Nožić Monika Nožinić | 30.03.2015. / 13:15

Ove godine stižu Call of Duty: Black Ops 3 i novi Resident Evil

Nakon što je prije nekoliko dana potvrdio da radi na novom nastavku vrlo profitabilne Call of Duty franšize, razvojni tim Treyarch sada je lansirao i teaser u kojemu je vidljivo da je riječ o Black Ops 3 naslovu. To je potvrdila i SuperData, istraživačka i analitička kompanija koja radi i za klijente u svijetu gaminga.

Oni su u svom najnovijem izvještaju dali do znanja da će gameri na jesen ove godine imati priliku zaigrati Call of Duty: Black Ops 3 i novi Resident Evil, no nijedna od ovih igara još uvijek nije službeno najavljena.

U izvještaju također stoji da će Call of Duty: Black Ops 3 naslov biti od posebnog značaja za Activision, američku kompaniju za distribuciju i razvoj videoigara.

"Na jesen ove godine očekujemo i sljedeća izdanja velikih franšiza poput Halo i Resident Evil", istaknuli su iz kompanije SuperData.

Sudeći po trenutnoj situaciji, moguće je da službenu najavu novih Call of Duty i Resident Evil naslova vidimo u idućih nekoliko tjedana. Od ovih se igara očekuje jako puno, posebno od igre Resident Evil 7, od koje se očekuje kompleksnija priča i mehanika.

Foto: Softpedia

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti