Nakon što su korisnici bili ograničeni na pinnanje video sadržaja s YouTubea, Pinterest je danas objavio kako od sada možete pinati i sadržaj s video servisa Vimeo.

Treća po redu najpopularnija društvena mreža Pinterest, koja privlači sve više pažnje, dodala je nove mogućnosti pinanja, pa tako osim YouTubea od sada možete pinnati i Vimeo videe.

Dakle, ukoliko želite pinnati video s Vimea morate napraviti isti postupak kao i sa pinnanjem YouTube videa, odnosno morate imate podesiti tzv 'Pin It bookmarklet' u vašem pregledniku. Ukoliko još uvijek niste upoznati s tom opcijom, posjetite stranicu Pinteresta na kojoj su detaljnije upute.

Jednom kada postavite Pin It bookmarklet u vaše oznake na pregledniku, sve što trebate jest posjetit vimeo.com, pronaći zanimljiv video i pinnati ga na Pinterest.

Ovo je ujedno i treća ažurirana stavka na Pinterestu u manje od mjesec dana, pa su tako nedavno objavili novi izgled stranica profila i mogućnost organiziranja virtualnih ploča prema vlastitim željama.

Ukoliko vam se Pinterest zavukao pod kožu, pratite ZIMO i repinajte naš sadržaj.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju