Otvorene predprijave za STEM Games: Prijavite svoj fakultet i pokažite tko je najbolji!

Interesa i nestrpljivosti ne manjka tako da su svoja mjesta već rezervirali brojnih fakulteti iz cijele Hrvatske (FER, FERIT, FESB, FOI, FSB, GEOF, MATHOS, MPFST, PMF, RITEH, SFSB, SOSS, TVZ, UNIN, UNIRI, UNIPU, FBF), ali i gosti iz Mostara (SUM)

Martina Čizmić | 15.04.2022. / 09:00

STEM Games - međunarodno studentsko STEM natjecanje u znanju, sportu i esportu, se vraćaju! Nakon pandemijskih godina, STEM Games će se ponovno održati uživo i to u Rovinju od 17. do 22. svibnja 2022. Očekuje se više od tisuću natjecatelja koji će, uz odmjeravanje snaga u različitim područjima, moći uživati u edukativnom i zabavnom programu.

Predprijave za sudjelovanje traju još kratko, do 24. travnja, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na službenoj stranici natjecanja

Studenti će svoje znanje odmjeravati u četiri STEM arene u kojima će rješavati zadatke iz pojedinih STEM područja. 

U sportskom natjecanju, imat će priliku braniti boje svoga fakulteta u jednoj od 9 sportskih disciplina (futsal, košarka, rukomet, odbojka, odbojka na pijesku, stolni tenis, veslanje, kros, šah), dok će u esport natjecanju moći pokazati tko je bolji u Rocket League, FIFA 2022, League of Legends ili Counter Strike: Global Offensive.

Interesa i nestrpljivosti ne manjka tako da su svoja mjesta već rezervirali brojnih fakulteti iz cijele Hrvatske (FER, FERIT, FESB, FOI, FSB, GEOF, MATHOS, MPFST, PMF, RITEH, SFSB, SOSS, TVZ, UNIN, UNIRI, UNIPU, FBF), ali i gosti iz Mostara (SUM).

Svi će oni, uz pokazivanje dosadašnjeg znanja moći steći i novo na nizu predavanja, radionica i demonstracije projekata unutar edukativnog dijela programa.  A da ne bi bilo sve u ozbiljnom i natjecateljskom tonu, pobrinut će se zabavni program. 

Više o STEM Gamesima možete saznati na službenoj stranici te na Facebooku, Instagramu, Youtubeu i LinkedInu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti