Počinje nova sezona regionalnog esport projekta CS:GO Adria Prvenstvo by Predator

Turnir započinje 5. lipnja otvorenim kvalifikacijama koje će se odigrati na platformi Faceit, a veliko finale zakazano je za 18. srpnja.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 31.05.2021. / 15:26

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Esport Adria pokreće novu gamerskog sezonu turnira pod nazivom CS:GO Adria Prvenstvo by Predator, regionalni esport projekt i turnir koji se održava već četiri godine zaredom. U 2021. godini počinje i jubilarna peta sezona, no ovog puta pod novim imenom - CS:GO Adria Prvenstvo by Predator. Esportaši iz regije imat će priliku natjecati se u igri Counter-Strike: Global Offensive, koja već cijelo desetljeće zaokuplja igrače koji vole pucačine iz prvog lica (FPS). Najbolji gameri imat će priliku osvojiti vrijedne nagrade - 4000 eura te hardver.

Turnir započinje 5. lipnja otvorenim kvalifikacijama koje će se odigrati na platformi Faceit, a veliko finale zakazano je za 18. srpnja. Kako će se odigrati finalne borbe - online ili LAN, bit će objavljeno naknadno, a ovisit će, naravno, o epidemiološkoj situaciji. Igrače očekuje standardni format koji se sastoji od dvaju otvorenih kvalifikacija, swiss faze te doigravanja. Osim kvalificiranih timova natjecat će se i četiri pozvane ekipe, trenutačno najbolje CS:GO ekipe u Adria regiji - Onyx (RS), 4glory (RS), Good Game (MKD) i Onliners (BiH).
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti