Na današnjoj press konferenciji za novinare, Podravka je predstavila nove internetske stranice koje prate sve moderne web standarde. 

“Prilagođene za sve vrste uređaja, nove stranice izgledaju pregledno i jednostavno iako iza njih stoji kompleksna infrastruktura”, istaknuo je Vanja Bertalan, direktor web.burze, kompanije koja je radila na stranicama zadnjih godinu dana. 

Osim što vizualno konkurira svjetskim standardima, nove stranice duboko su integrirane s Coolinarikom, zajednicom pravih ljubitelja hrane i kuhanja, namijenjenu druženju i razmjeni znanja i ideja, pa se tako na novim stranicama može pronaći nekoliko tisuća recepata. 

Također, stranica sadrži drugačiju vrstu tražilice pa tako možete na vrlo jednostavan način pronaći odgovarajući okus, bilo da tražite ljute sastojke, slatke ili slane, odnosno trebate li hranu za večeru, doručak ili ručak. 

Podravka predstavila nove korporativne stranice s dubokom integracijom Coolinarike

Stranica obiluje sadržajem, pa je tako vrlo zanimljiv dio i “Inspiracija” koje Podravka opisuje na sljedeći način: “Prepoznali smo niz životnih situacija u kojima se možete naći. Za svaku od njih odabrali smo proizvode koji mogu dobro poslužiti, recepte koje biste mogli pripremiti i mnoge druge korisne informacije.” 

Kao što ćete primijetiti, stranice je fokusirana na vizuale umjesto na tekst, što će svakako olakšati korisnicima korištenje iste. Da puno ne duljimo, skoknite na podravka.hr, pogledajte nove stranice, saznajte nešto novo i pronađite nove recepte!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju