KAMP 2014. zamišljena je kao manifestacija gdje će tijekom četiri dana sudionici imati mogućnost upoznati se s poduzetničkom problematikom, te nizom pozitivnih rješenja poduzetnika sudionika. 

Na KAMPU će poduzetnici početnici moći predstaviti svoje ideje i proizvode, no važno je naglasiti kako se ulaskom Hrvatske u EU pružaju različite mogućnosti te će aplikacije na EU fondove i dalje biti jedna od primarnih tema na KAMPU. 

Razvojni put od ideje do aplikacije na tržište pokazati će radionica Lansiranje ideje pod vodstvom mentora Ivice Penića iz Mariviam Success Academy, dok će izazove poslovanja na višoj razini i očuvanja uspješnosti olakšati predavačica Kristina Ercegović, vlasnica tvrtke Zaokret i idejni tvorac projekta  Business Café čije je izdanje zaživjeti i u Splitu tijekom trajanja KAMPA.  

Brojni popratni događaji dati će KAMPU manje formalni karakter, gdje će sudionici imati dodatne prilike za razmjenu iskustava u poslovanju.  

Ovogodišnja manifestacija održava se u Hotelu President u Solinu, čija tehnička opremljenost omogućuje organizatorima prihvat velikog broja sudionika, kao i održavanje izlaganje proizvoda i usluga poduzetnika sudionika. Događaj organiziraju Poduzetnički centar Solin, u suradnji s Tehnološkim parkom Varaždin, Zaokretom, U.S. Alumni Community of Croatia  i Mariviam Success Academy! 

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani da posjete web stranicu www.poduzetnickicentarsolin.hr i službenu stranicu kampa www.poduzetnickikamp.eu gdje mogu dobiti sve detaljne informacije o načinu prijave.

Foto Facebook

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju