Pogledajte rekapitulaciju radnje druge sezone Game of Thrones u 14 minuta [VIDEO]

Kako bi nas prisjetili radnje druge sezone, na službenom YouTube kanalu Game of Thrones pojavio se video s rekapitulacijom radnje prošle sezone, uz komentar i objašnjenja radnje od strane članova ekipe.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 12.03.2013. / 12:18

Pogledajte rekapitulaciju radnje druge sezone Game of Thrones u 14 minuta [VIDEO]

Bliži se početak prikazivanja treće sezone popularne TV serije Game of Thrones. Nakon zagonetne najave treće sezone koja se na internetu pojavila početkom ove godine, HBO je prije malo više od dva tjedna objavio i službeni trailer za svoju popularnu TV seriju.

Trailer je, pogađate, odličan. Nećemo vam ovdje otkrivati ništa više o njemu, pogledajte ga i zajedno s nama čekajte početak treće sezone koja će se temeljiti se na “A Storm of Swords”, trećoj knjizi George R. R. Martinova A Song of Ice and Fire serijala.

U međuvremenu, kako bi nas prisjetili radnje druge sezone, na službenom YouTube kanalu Game of Thrones pojavio se video s rekapitulacijom radnje prošle sezone, uz komentar i objašnjenja radnje od strane članova ekipe. 14-minutni video idealan je uvod u novu sezonu koja s prikazivanjem započinje 31. ožujka ove godine.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti