Pokrenut Sportilus, društveni servis za prave sportaše

Hrvatski internet dobio je sportski portal namijen sportašima Sportilus.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 12.05.2016. / 13:49

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Sportilus je društveni servis za kreiranje sportskih profila i lokacijsko pretraživanje sportskih sadržaja, profila klubova, sportaša, trenera i sportskih objekata, portala (najave sportskih događaja, lige, sportovi, rezultati) i napredne tražilice pomoću koje možete pretražiti sadržaj po lokaciji, sportu i nazivu.

Ukratko, Sportilusova je misija organizirati sportske informacije, činiti ih dostupnima i vrijednima.

Jedna od zanimljivih sekcija ovog portala je Sportopedija, hrvatska sportska enciklopedija informacija u nastajanju. Naime, riječ je o dijelu Sportilusa gdje svoje originalne i autorske članke iz pojedinog sporta možete objaviti kroz tri dijela: edukativni,  informativni te sponzorirane članke. Sportopedija će biti urednički vođena, kako bi tekstovi bili cjeloviti, što točniji i zanimljiviji.

Kao svoje prednosti, iz Sportiulsa ističu pronalaženje prikladnih sportskih i rekreacijskih sadržaja prema zadanim kategorijama, sportskoj infrastrukturi (slobodni termini, cijene i kontakti) povezanoj s određenim sportom i kategorijom, radu i aktivnosti udruga za rad s djecom sa posebnim potrebama i osobama s invalidiitetom, samom sportu kao rekreaciji kao stilu života i svim sportskim događajima općenito.

Ovako smo smo zgrebli površinu onoga što Sportiuls nudi, a da bi više doznali o beneficijama ovog portala, najbolje je da posjetite njihov web i uvjerite se sami.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti