Pošaljite osobnu video poruku vašim prijateljima na Facebooku pomoću ‘Say Thanks’

Facebook je predstavio novi servis koji omogućuje da slanje kratkih generiranih videa vašim prijateljima i starim prijateljima.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 13.11.2014. / 07:22

Pošaljite osobnu video poruku vašim prijateljima na Facebooku pomoću ‘Say Thanks’

Facebook je predstavio novi servis koji omogućuje da slanje kratkih generiranih videa vašim prijateljima i starim prijateljima.

Pod nazivom ‘Say Thanks’ ovaj servis omogućuje vam da odaberete prijatelja, a Facebook će vam generirati video sa zajedničkim trenucima koje možete poslati vašem prijatelju/ici, nakon čega će se taj video pojaviti na njihovom timelineu, te će se njega ili nju označiti. Naravno, možete postaviti restrikcije tko može vidjeti taj video.

Iako za sada postoje samo dvije opcije, odnosno tema ‘Old Friends’ i ‘Friends’, Facebook vam omogućuje da odaberete slike i statuse koje želite da se pojave u videu.

Ukoliko želite vašoj boljoj polovici, prijatelju ili članu obitelji poslati ovu osobnu video poruku, sve što trebate jest posjetiti facebook.com/thanks gdje možete složiti poruku kakvu vi želite. Za kraj spomenimo da servis možete koristiti i na računalu i na mobilnim uređajima.

Prošli video, koji je prikaziva vaš život na Facebooku u kratko vrijeme je postao hit, pa vjerujemo da će i ovo dobro proći.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti