Posjetili smo najveći tehnološki sajam u Europi i saznali datum početka prodaje Galaxy Folda

U Južnoj Koreji pojavit će se sutra, dok prodaja u Francuskoj, Njemačkoj i Velikoj Britaniji počinje 18. rujna.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 05.09.2019. / 13:04

Galerija

Iz Samsunga se nadaju da će imati više sreće iz drugog pokušaja sa svojim telefonom sa savitljivim ekranom Galaxy Fold. Nakon što se pokazalo da ekran nije previše izdržljiv, južnokorejska kompanija odgodila je početak prodaje tog uređaja kako bi riješila sve probleme s ekranom, a nedavno su objavili da su spremni za novo lansiranje i početak prodaje Folda.

Samsung Galaxy Fold Telefon koji svijet iščekuje: Već kruže glasine o uređaju koji će Samsung predstaviti sljedeće godine

Danas je napokon i službeno poznato kada će se taj, za mnoge revolucionarni telefon moći kupiti po, naravno, ne baš jeftinoj cijeni od 2 tisuće dolara. Već sutra moći će se kupiti u Južnoj Koreji te će biti zanimljivo vidjeti kakva će biti potražnja za Foldom, kao i prve recenzije korisnika koje će nam pokazati sve mogućnosti savitljivog telefona.

Urednica Zima i Galaxy Fold (Foto: ZIMO)

Urednica Zima na sajmu IFA (Foto: ZIMO)

Predstavljanje Folda na sajmu IFA (Foto: ZIMO)

Nakon toga, od 18. rujna bit će dostupan i na europskom tržištu te će se moći kupiti u Njemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji. Također, tada će biti dostupan i u Singapuru, dok je početak prodaje u SAD-u planiran za 27. rujna. Što se Hrvatske tiče, iz Samsunga su za Zimo komentirali kako uređaj neće biti dostupan na našem tržištu tako da je, svima koji žele kupiti taj telefon, jedina mogućnost kupovina sa stranih tržišta.

Samsung trenutačno izlaže Galaxy Fold na velikom tehnološkom sajmu IFA u Berlinu, na kojem je i urednica Zima Martina Čizmić, koja je i isprobala Samsungov smartphone sa savitljviim ekranom. 

DJ Koh i Samsung Galaxy Fold Uskoro počinje prodaja najiščekivanijeg telefona godine

Osim samog telefona, najavljen je i "Galaxy Fold Premier Service", koji je uključen i cijenu uređaja te putem kojeg će, navode na The Vergeu, korisnici dobiti podršku za sve upite ili eventualne probleme koje bi mogli imati s telefonom.

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti