Poslali ste pogrešnu poruku u Facebookovu Messengeru? Napokon je možete izbrisati!

O mogućnosti brisanja poruka u Facebookovu Messengeru priča se već dugo, a ova je opcija sada napokon dostupna korisnicima Androida i uređaja koji rade na iOS-u.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 06.02.2019. / 11:44

Brisanje poruke na Messengeru (Foto: Facebook) (Foto: Facebook)

Facebookov Messenger jedan je od najpopularnijih servisa za komunikaciju, a ima više od milijardu korisnika. Zuckerbergova kompanija posljednjih godina napravila je brojne promjene s tim servisom – prvo su ga izdvojili iz samog Facebooka, dodali su reklame i opciju Stories koju je proslavio Snapchat, no godinama nisu predstavili opciju koju su brojni korisnici tražili i koja već postoji na drugim sličnim servisima poput Vibera, WhatsAppa i drugih – mogućnost brisanja poslanih poruka.

O ovoj opciji govori se već jako dugo, a od jučer je napokon i službeno dostupna za sve korisnike web-verzije i na posljednjim verzijama aplikacije za Android i Appleov iOS operativni sustav. Mogućnost brisanja poruke dostupna je i u dopisivanju s jednom osobom i u grupnom dopisivanju, a nakon izbrisane poruke ostat će obavijest o njezinu brisanju.

Samo brisanje je jednostavno – dovoljno je dodirnuti prstom poruku koju ste poslali i, osim smajlića, pojavit će se i opcije za kopiranje i prosljeđivanje poruke te opcija "ukloni". Ako želite ukloniti poruku, pojavit će se opcija brisanja poruke samo na vašem uređaju, odnosno Messengeru ili brisanje poruke za sve korisnike u razgovoru. Poruku možete ukloniti sa svog Messengera kad god to želite, no ako želite ukloniti za sve korisnike razgovora, imate samo 10 minuta, tako da ako pogriješite, nemate previše vremena za ispravljanje te pogreške i brisanje poruke.

Izvor: Facebook
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti