Poznata modno-tehnološka tvrtka otvorila svoj tech hub u Zagrebu i traži IT stručnjake

Kako su istaknuli iz tvrtke, otvaranjem tech huba žele ponuditi zaposlenicima najbolje od oba svijeta, mogućnost rada na daljinu i radnu kulturu u njihovoj sredini.

Martina Čizmić | 23.10.2022. / 09:03

About You tech hub u Zagrebu (Foto: About You)

About You, mnogima je poznat kao internetska trgovina (poznatiji je ženama nego muškarcima). No, to nije samo trgovina i aplikacija, već i tehnološki hub. About You je do sad imao tehnološki hub u rumunjskom Cluj-Napocau, a sad su otvorili još jedan u Zagrebu. 

Naime, About You je, kako sami kažu, modno-tehnološka tvrtka, jedna od najbrže rastućih u Europi. Osnovana je 2014. godine u Hamburgu, a trenutno broje više od 1500 zaposlenika. Među njima je i velik broj onih koji se nalaze u razvojnim timovima i rade na komercijalnom softveru platforme. Ono što je specifično je da upravo taj softver nude kao licencirani proizvod drugim maloprodajnim lancima. 

Od prošle godine, zaposlenicima na tehnološkom području trajno je dozvoljen rad na daljinu bilo gdje u Europskoj uniji. Ali, kako bi se onima koji više žele raditi u uredu, tvrtka je otvorila i lokalne urede, takozvane tehnološke hubove poput ovog u Zagrebu. 

Kako su istaknuli iz tvrtke, otvaranjem tech huba žele ponuditi zaposlenicima najbolje od oba svijeta, mogućnost rada na daljinu i radnu kulturu u njihovoj sredini.

Ovakvim načinom organizacije, ističu u About You, zaposlenici imaju društvene točke za susrete i razmjenu informacija, kao i izbor da rade potpuno na daljinu ili u uredu u blizini, što omogućuje privlačnu fleksibilnost u odabiru željenog radnog okruženja. 

Tehničkim talentima nudi se i program Move koji im omogućuje da se prebacuju između timova.

Zagrebački tech hub smjestio se u Matrix Office Parku, a iz About You ističu kako su stalno u potrazi za novim kolegama kao što su softver developeri (Backend, Frontend, Fullstack, s iskustvom rada na PHP, Golang, NodeJS, React, VueJS ili Dart/Flutter) na različitim razinama/stupnjevima.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti