Predstavljamo 15 finalista koji će se boriti za nagradu ZAGREB CONNECT 2015.

Međunarodni investitori, vrhunski start-up stručnjaci, 15 timova, 125.000 kuna…

Saša Fišter sasa@zimo.co | 10.11.2015. / 13:34

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Zvuči zanimljivo? Prijavi se na ZAGREB CONNECT i otkrij zašto će Zagreb 12. studenog postati svjetska start-up destinacija!

U borbu za osvajanje 125 tisuća kuna uključilo se više od 70 startup timova od kojih je odabrano 15 finalista koji će se u četvrtak, 12. studenog 2015., predstaviti investitorima na glavnoj pozornici Zagreb Connect-a.

Zagreb Connect je međunarodna startup konferencija koju već drugu godinu za redom organizira Grad Zagreb u suradnji s Veleposlanstvom Države Izrael u Hrvatskoj, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Zagrebačkim velesajmom s ciljem predstavljanja poslovnih ideja potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima.


Mirka Jozić, pročelnica gradskog Ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo, naglasila je kako odabir finalista nije bio lagan te kako vjeruju da će natjecatelji pokazati raznolikost i kvalitetu startup scene u Zagrebu i regiji.


'Sretni smo što će Zagreb Connect pružiti priliku mladim poduzetnicima početnicima da pokažu što mogu i znaju. Za većinu startup-ova ovo će biti prva prilika da se povežu s poslovnim anđelima i investitorima te ostvare svoje poslovne ciljeve. Njihova uloga je prepoznatljiva te im želimo biti podrška na njihovom putu da postanu uspješna poduzeća' – izjavila je gđa. Jozić.


Startup timovi koji su ušli u finale Zagreb Connect 2015:

Adopto
Amodo Connected Analytics
Canelio
GamingBattleGround
Liana
Mogy
MORSKA VIDRA d.o.o.
Nautical Booking
SailRouter
Smart Lumies
STEMI - Learning by Creating
TeamPlayers
Tourgent
VIDEOREHA
Vision


Ove godine, uz pitch natjecanje, sudionici će imati priliku upoznati se s načinima poslovanja u Hrvatskoj, kako odabrati odgovarajućeg ulagača i poslovnog anđela, kako okupiti uspješan startup tim, kako iz startup-a izgraditi milijun dolara vrijednu tvrtku te koje greške izbjeći prilikom komercijalizacije.


Prošlogodišnji Zagreb Connect postigao je izniman uspjeh okupivši preko 350 nacionalnih i međunarodnih sudionika koji su prepoznali Zagreb Connect kao idealnu priliku za međusobnu suradnju i ostvarenje poslovnih prilika. Pobjedu prvog Zagreb Connect-a odnijela je Mash.me aplikacija koja omogućuje snimanje videa s trodimenzionalnim likovima bez stručnog poznavanja animacije i korištenja skupe opreme.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a prijave se nalaze na službenoj stranici konferencije zagrebconnect.zagreb.hr.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti