Za sve one koji su krenuli u StartUp vode ili to tek namjeravaju, treće izdanje Krakow Warp – Turbo Acceleratora savršena je šansa da pronađu poslovnog „mentora“ u jednoj najjačih telekomunikacijskih kompanija svijeta...

Prijave su otvorene do 16. listopada i namijenjene su na Startupove iz srednje i istočne Europe, a timovi koji budu izabrani dobiti će šansu da u osmodnevnom punom aranžmanu u poljskom Krakowu nauče kako razvijati, nadograditi i ono što je možda u cijeloj priči ključno, prodavati svoje proizvode na različitim europskim tržištima. Pokrovitelj Turbo Acceleratora je Deutsche Telekom osigurat će pobjedniku programa i novčanu nagradu, ali mu pružiti i „logističku potporu“ kod plasmana usluge ili proizvoda na europska tržišta. Nedvojbeno je ovo izvrsna šansa za sve koji traže svoje mjesto na europskom tržištu vezano uz IT i telekomunikacijske usluge.

Krakow Warp – Turbo Accelerator će se održati od 2. do 9. prosinca 2014. a svi troškovi putovanja i smještaja su osigurani od strane organizatora. Oni koji se uspiju „probiti“ do završnog događanja imat će šansu naučiti kako uspješno poslovno modelirati, razviti, dizajnirati i „upakirati“ svoj proizvod, a sve to predstavit će im vodeći stručnjaci iz telekom industrije. Održat će se i treninzi, Deutsche Telekom će osigurati novčana ulaganja, prodaju hardverskih proizvoda, predinstalaciju aplikacija na T-Mobile pametnim telefonima i tabletima, mogućnost suradnje sa sličnim Startupovima iz Europe... Warp #3 kako je skraćeno nazvan ovaj event namijenjen StartUp kompanijama srednje i istočne Europe doista nudi odlične poslovne potencijale. 

Na prva dva događanja bilo je 25 StartUp tvrtki iz 12 zemalja, ukupno je osigurano preko 80 tisuća eura ulaganja i partnerstvo s Deutsche Telekom operaterom, a u video materijalima možete pogledati kako je to sve skupa izgledalo. Prijavu za Krakow Warp – Turbo Accelerator možete odraditi na službenoj web stranici na kojoj kao lokaciju morate odabrati Krakow a event Accelerator. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju