Startupovi i tvrtke u ranoj razvojnoj fazi koje razvijaju B2B softver za automatizaciju imaju priliku sudjelovati na zanimljivom natjecanju UiPath Automation Awards. 

Natjecanje nagrađuje najperspektivnije tvrtke na području softvera za automatizaciju, a ima dvije kategorije: startup i scaleup. Cilj natjecanja je identificirati nove tehnologije i tvrtke u regiji koje mogu imati globalni utjecaj te doprinijeti rastu ekosustava rješenja za automatizaciju.

Startupovi i tvrtke u ranoj razvojnoj fazi mogu se prijaviti na natjecanje putem linka sve do 30. kolovoza 2020. U kategoriji startup automation mogu sudjelovati startupovi s postojećim timovima od dvoje ili više ljudi, koji imaju minimalni održivi proizvod (MVP) za automatizaciju te su do sada financiranjem prikupili maksimalno milijun dolara. Pobjednik će dobiti novčanu nagradu od 50 000 eura koju sponzorira Microsoft, mentorstvo UiPath stručnjaka te marketinšku i tehničku podršku tijekom 12 mjeseci. Dodatno će imati priliku predstaviti svoja rješenja na UiPath događanjima i putem tvrtkinih kanala.

Kategorija scaleup automation otvorena je za tvrtke koje imaju tim od četvero ili više ljudi i razvile su funkcionalnu tehnologiju za automatizaciju, imaju minimalno 3 kupca te su do trenutka prijave financiranjem prikupile maksimalno 3 milijuna dolara. Nagrada za pobjednika uključuje mentoriranje C-razine i podršku prodaji, uključujući i priliku da pobjedničku tehnologiju predstavi globalnim klijentima po izboru UiPatha te da svoja rješenja za automatizaciju predstavi na UiPath Immersion Labu i na ostalim UIPath događanjima, kao i na UiPath kanalima.

Tijekom proteklih mjeseci, automatizacija se pokazala ključnim čimbenikom u pružanju podrške organizacijama u javnom sektoru i tvrtkama da osiguraju kontinuitet poslovanja tijekom COVID-19 krize. Od pomaganja liječnicima i medicinskom osoblju do podrške svim ostalim poslovnim sektorima, automatizacija je učvrstila svoju poziciju u tvrtkama kao pouzdan, skalabilan i isplativ alat.

Prvo natjecanje održano 2019. godine privuklo je više od 100 start-upova i tvrtki iz 16 europskih zemalja, a pobijedili su Edward.ai iz Poljske (Start-up Automation Award) i SmartDreamers iz Rumunjske (Scale-up Automation Award).

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju