Prva Nintendo aplikacija ruši sve rekorde

Nevjerojatan uspjeh u samo nekoliko dana od pojavljivanja aplikacije...

Monika Nožić Monika Nožinić | 21.03.2016. / 09:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Miitomo, prva Nintendo aplikacija namijenjena pametnim telefonima postala je nevjerojatno veliki hit u samo nekoliko dana, a u Japanu je trenutno na samom vrhu top lista najboljih iOS aplikacija.

Nintendo je bio jasan od samog početka, kada je objavio da pametni telefoni neće biti samo još jedna platforma za kompanijinu liniju videoigara.

Iako su svi mislili da će prva Nintendo aplikacija biti videoigra, ova je kompanija iznenadila sve i predstavila aplikaciju za dopisivanje.

Svi koji koriste aplikaciju najprije trebaju dizajnirati svog Mii avatara putem kojeg se šalju poruke. Sama aplikacija je besplatna, no postoje opcije poput virtualne odjeće za avatara koje se dodatno naplaćuju.

Iako su se neki razočarali, interes za ovu aplikaciju i dalje je poprilično velik. Tweet objavljen na službenom Twitter profilu otkriva informaciju da je aplikaciju u samo tri dana preuzelo više od 100 milijuna korisnika.

Brojka je čak i impresivnija ako znate da je aplikacija trenutno dostupna samo u Japanu, no i to bi se uskoro moglo promijeniti, budući da je aplikacija privukla dosta pažnje.

Pretpostavlja se da kompanija neće propustiti priliku da Miitomo plasira i na drugim tržištima na kojima su popularni i ostali njeni proizvodi.

Izvor: Phone Arena

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti