Prvi Startup Europe Week [Zagreb]

Prvi Startup Week Europe u Hrvatskoj otvara hrvatske startupe europskom tržištu.

Monika Nožić Monika Nožinić | 03.02.2016. / 13:20

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

U Zagrebu će se 4. veljače u Kući Europe i 5. veljače u prostoru caféa Johann Franck održati prvi Startup Europe Week Zagreb, službeni startup događaj Europske komisije posvećen brzorastućim tvrtkama koje žele izaći na jedinstveno europsko tržište.

Ciljana publika ovog događaja su hrvatski poduzetnici i organizacije koje ih podržavaju.

Dvodnevni program uključuje informativna predavanja predstavnika hrvatskih i europskih institucija te vodećih hrvatskih startup poduzetnika, panele te razgovore s poduzetnicima o tome kako mogu uspjeti na europskom tržištu te koju institucionalnu podršku mogu očekivati, s naglaskom na programe insitucionalne podrške.

Službeni dio:

• četvrtak, 4. veljače u Kući Europe (17:00-19:00) - predstavljanje službenog dijela i ljudi koji razmišljaju o svom startupu ili već imaju svoj razvijenu firmu će moći dobiti informacije kako im institucije i druge organizacije startup ekosistema mogu pomoći u njihovom radu

Radionica:

• petak, 5. veljače u caféu Johann Franck (18:00-20:00)
- networking radionica (speed dating) u kojima će svi imati priliku pitati predstavnike institucija i fondova sve što ih zanima.

Kao projekt Europske komisije i u suorganizaciji Netokracije kao vodeće regionalne platforme za podršku startupima i poduzetnicima i Impact Huba kao jednog od vodećih prostora za zajednički rad startupova u Zagrebu, Startup Europe Week imat će vrhunsku vidljivost među poduzetnicima.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti