Publish It Right, aplikacija koja rješava problem sa povlačenjem slika sa .hr domena

Već smo pisali o problemu sa Facebookom koji ne povlači sadržaj i slike kada se objavljuje link, no problemu je došao kraj.

Zimo Zimo Zimo | 04.07.2011. / 17:56

Publish It Right, aplikacija koja rješava problem sa povlačenjem slika sa .hr domena

Već smo pisali o problemu sa Facebookom koji ne povlači sadržaj i slike kada se objavljuje link sa hrvatskom domenom, no problemu je došao kraj.

Ivan Arar iz tvrtke 24sata digital, napravio je aplikaciju za Facebook koja nakon unosa linka učitava sliku i opis posta, koji zatim možete uređivati i objaviti.

Naravno ovdje se krije nekoliko mogućnosti, pa se tako unutar aplikacije može birati želite li vijest sa slikom i tekstom objaviti kao korisnik profila ili ukoliko ste admin stranica možete birati sa kojeg Facebook Fan Page-a želite objaviti vijest.

Ovom aplikacijom konačno je privremeno riješen problem koji je unazad 6. mjeseci stvarao probleme mnogim hrvatskim portalima koji su linkove objavljivali bez teksta i slike.

Provjerite aplikaciju na ovom linku.

UPDATE: Evo što na sve kaže Davor Runje iz Drapa.

'Takve aplikacije imaju potencijano veliki problem kad se javno koriste. Ako netko krene objavljivat postove na vlastitom zidu, a onda ih brisati i prijavljivat kao spam, Facebook će vrlo brzo aplikaciju 'privremeno' onesposobiti i pritom ukloniti sve postove koje je ta aplikacija ikad napravila.'

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti