Putujte do bilo koje europske destinacije za samo jednu kunu!

Karte po 1 kunu možete kupiti samo danas, 28.11. od 12:00 do 12:05 isključivo putem besplatne FlixBus mobilne aplikacije

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 28.11.2016. / 08:29

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Black Friday kupovine smo odradili, ali to ne znači da je popustima i odličnim akcijama kraj. Dapače, donosimo vam savršenu priliku, pogotovo za sve vas koji često putujete, da se do bilo koje europske destinacije odvezete sa samo - jednu kunu! 

Putuj zeleno i pametno za 1 kunu s europskim br.1 u autobusnom prijevozu. FlixBus lansira 10.000 karata po 1 KN za sve međunarodne linije iz bilo kojeg grada u Hrvatskoj do bilo koje destinacije diljem Europe u FlixBus mreži u jednom smjeru. Karte po 1 kunu biti će dostupne u ponedjeljak, 28.11. od 12:00 do 12:05 isključivo putem besplatne FlixBus mobilne aplikacije za sva jednosmjerna međunarodna putovanja iz Hrvatske od 16. 1. – 5. 4. 2017.

Za realizaciju kupovine karte po 1 kn, potrebno je preuzeti FlixBus aplikaciju unaprijed, a najkasnije do ponedjeljka 28.11. do 11.59 sati kako bi se točno u podne mogla kupiti karta u što manje koraka.

Iz Hrvatske je moguće putovati do Italije, Slovenije, Austrije, Njemačke, Švicarske, Francuske, Nizozemske, Češke, Mađarske, a uz malo kreativnosti u planiranju čak i do Španjolske, Engleske i drugih najudaljenijih europskih zemalja. Putniku je na raspolaganju 100.000 dnevnih veza u 900 destinacija i 20 zemalja.

FlixBus aplikacija preuzima se potpuno besplatno iz iOS, Android, Windows i Amazon trgovine aplikacijama te je dostupna na 12 europskih jezika, kao i na hrvatskom jeziku. Osim jednostavne i brze kupovine karata, putem aplikacije šalju se obavijesti o promotivnim ponudama koje su dostupne isključivo za kupovinu karata putem aplikacije, dostupni su odgovori na najčešća pitanja, obavijesti o mogućim kašnjenjima autobusa zahvaljujući GPS live trackingu, navigacija do najbliže stanice te detaljne informacije o svakoj kupljenoj karti i QR kodu koji je zamjena za printanu kartu.

Inače, FlixBus je mladi, europski autobusni operater koji od 2013. godine pruža alternativan, udoban i zeleni način putovanja diljem Europe dostupan svačijem džepu. Zahvaljujući mrežnom planiranju i izvrsnom hi-tech pozadinskom sustavu, FlixBus nudi 100.000 autobusnih veza dnevno u 900 destinacija i 20 zemalja te predstavlja najveću europsku međugradsku mrežu autobusnih linija.

Osnovan u Njemačkoj, bivši start-up od samih je početaka prigrlio iskustvo i kvalitetu regionalnih malih i srednjih poduzeća te s njima uspješno surađuje. Sa sjedištem u Berlinu, Münchenu, Parizu, Zagrebu i Milanu, FlixBus timovi bave se mrežnim planiranjem, korisničkom podrškom, kvalitetom, marketingom i prodajom, kao i procesom planiranja poslovnog i tehnološkog razvoja. Regionalni autobusni partneri, koji su najčešće obiteljska uspješna poduzeća građena na generacijama uspjeha, odgovorni su za svakodnevno obavljanje prijevoza putnika i flotu zelenih autobusa, koji se odlikuju najvišim standardima udobnost i sigurnost.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti