Ukoliko imate iPhone vjerojatno ste se susreli sa problemom slikanja sebe ili sebe i još nekoga. Često slika nije u centru, jel?

Stiglo je rješenje, odnosno aplikacija zvana Remote Shutter koja omogućuje korisnicima da svojim iPhoneom upravljaju drugim iPhoneom preko bluetootha. O čemu se radi?

Želite li poslikati vaše društvo, a da na slici budu svi, odnosno da nitko ne treba stajati i paziti da su svi u okviru slike, pomoću Remote Shuttera možete na vašem iPhoneu vidjeti sliku uređaja koji je postavljen na daljinu, a koji će poslikati vaše društvo.

Dakle, moguće je, nakon što uparite uređaje putem bluetootha, na vašem iPhoneu pregledavati ekran drugog iPhonea. No ukoliko posjedujete iPad 2, moguće je koristiti i njega kao uređaj za slikanje, dok ćete upravljati vašim slikama sa iPhoneom.

Aplikacija je besplatna no zato je ograničena pa prije navedenu mogućnost ne možete koristiti, no svejedno možete koristiti vaš iPhone kako bi poslikali sa drugim iPhoneom koji se nalazi udaljen od vas bez mogućnosti gledanja udaljenog ekrana.

Ukoliko želite sve mogućnosti morate izdvojiti 2.99$ za aplikaciju uz koju dobivate i jednostavne filtere za vaše slike, uklanjaju vam se reklame i možete slikati nekoliko slika uzastopce.

Simpatičan alat za sve koji se vole naslikavati. Probali ste? Javite nam što mislite o Remote Shutteru!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju