Zbog sve većeg naglaska na podatkovni promet, Tele2 je provedeo veliku nadogradnja 3G mreže i uveo moderne, superbrze 4G mrežu, pa korisnici mogu sada uživati u svim blagodatima ovih tehnologija.

“Tele2 neprestano ulaže u razvoj svoje mreže i tehnologija koje podržava, a to se pogotovo vidi sa zadnjom 4G nadogradnjom. Nama je trebao pouzdan partner koji shvaća potrebu za stalnim napredovanjem i težnjom prema boljem, pa zato smatram da je ova suradnja samo početak odličnog partnerstva.”

Filip Krivak,
Pomoćnik direktora za dugoročne najmove

SIXT je međunarodni lider u rent-a-car industriji i inovativnim rješenjima za mobilnost, kao što su Drive Now ili MyDriver. Osim što posluje u više od 100 zemalja širom svijeta, SIXT ima i najveću flotu vozila u Hrvatskoj, a uz sve to i dalje nudi bolje aute za svakoga uz iznimnu cijenu. U SIXT-u nema kupaca, samo gosti, što znači da je najam zapravo iskustvo ravno onom u hotelu s pet zvjezdica.Baš iz tih razloga se partnerstvo između Tele2 i SIXT-a učinilo kao idealna kombinacija.

Uz poslovanje diljem Hrvatske i flotu veću od 4.000 vozila, SIXT-u je potreban stabilan i kvalitetan WiFi koji će nuditi svojim kupcima kao dodatnu vrijednost pri najmu. Upravo zato su odabrali super brzi Tele2 4G mobilni internet koji im uvijek pruža kvalitetan 4G signal za cijelu njihovu flotu gdje god se nalazili.

Kvaliteta ove usluge i Tele2 mreže potvrđena je i istraživanjem.

Tele2 je ostvario najbolji rezultat na testu kvalitete podatkovnih usluga prema testiranju njemačke tvrtke P3 Communications provedenom u svibnju 2016.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju