RIM se iskupljuje korisnicima sa besplatnim aplikacijama vrijednim 100 dolara

U svojoj namjeri da zadrže svoje korisnike, RIM će svim oštećenim korisnicima sa Blackberry uređajima omogućiti besplatno

Zimo Zimo Zimo | 17.10.2011. / 14:23

RIM se iskupljuje korisnicima sa besplatnim aplikacijama vrijednim 100 dolara

U svojoj namjeri da zadrže svoje korisnike, RIM će svim oštećenim korisnicima sa Blackberry uređajima omogućiti besplatno preuzimanje aplikacija u vrijednosti od 100 dolara.

Svi koji su na neki način oštećeni moći će preuzeti premium aplikacije sa BlackBerry App Worlda, kao što su Sims 3 i Bejeweled, do 31. prosinca u znak zahvalnosti na strpljenju, poručili su iz kompanije.

Mike Lazaridis istaknuo je kako su zahvalni svojim lojalnim BlackBerry korisnicima na strpljenju, te kako se ispričavaju svojim korisnicima uz poruku kako i dalje neumorno rade na tome da vrate povjerenje svojih korisnika.

Osim besplatnih aplikacija, RIM će ponuditi svojim korisnicima mjesec dana produljenja tehničke podrške, dok će korisnici sa poduzećima i oni koji nemaju tehničku podršku dobiti također jednomjesečnu besplatnu tehničku podršku.

Analitičari navode kako će troškovi RIM-a iznositi oko 100 milijuna dolara, za 70 milijuna korisnika diljem svijeta a koji se vežu na mjesečnu članarinu od 5 dolara mjesečno za usluge BlackBerrya.

Podsjetimo se Blackberry se našao u središtu pozornosti nakon što je njihov servis zakazao diljem svijeta te onemogućio korisnicima pristup emailu i društvenim mrežama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti