Nakon što je Rimčeva Nevera s lakoćom projurila kroz četvrtinu milje i tako postala najbrži automobil u serijskoj proizvodnji u svijetu, na red je došlo odmjeravanje snaga s drugim automobilom koji se dičio velikom brzinom startanja.

Na pisti su tako snage odmjerili Nevera i Teslin Model S Plaid. Iako brojke na kraju govore same za sebe i ostavljamo vam da pogledate u videu tko je bio brži, možemo samo reći da je Nevera ipak opravdala svoje ime i ostavila Plaid u svojoj prašini.

Rimac Nevera Pogledajte kako je Rimčeva Nevera srušila sve rekorde i postala serijski automobil s najvećim ubrzanjem na svijetu

Utrka između Rimac Nevere, Porsche tycan Turbo S i BMW M5 Dokaz (pre)moći: Pogledajte kako to izgleda kad BMW M5 i Porsche Tycan pokušaju odmjeriti snage s Neverom

 Rimac je predvečer objavio i pogrešku koju je objavio Techradar, u tekstu o ovoj utrci, kada su Rimac Automobile nazvali - srpskom firmom. 

Iz Rimac Automobila poručili su kako su uvijek spremni za dobru utrku i odmjeravanje snaga, dok je Mate Rimac na svom Facebook profilu dodao kako je natjecanje u tome tko može napraviti brži automobil, između Rimac Automobila i Tesle najsličniji "hladnom ratu". 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju