Ronaldo i Selena Gomez imaju najviše sljedbenika na Instagramu

Glavna je zvijezda Instagrama pjevačica Selena Gomez sa 130 milijuna sljedbenika u 2017.

Martina Čizmić | 01.12.2017. / 08:28

Selena Gomez (Foto: Guliver/Cover Images)

Portugalsku nogometnu zvijezdu Cristiana Ronalda prati puno više korisnika Instagrama otkako ondje postavlja sve više fotografija iz karijere i slika svoje obitelji, no pop-zvijezda Selena Gomez apsolutna je "kraljica" te društvene platforme.

Ronaldo, koji je po Forbesovu popisu ove godine najplaćeniji svjetski nogometaš sa zarađenih 93 milijuna dolara, sa 116 milijuna sljedbenika na Instagramu drugi je po popularnosti u odnosu na 82,6 milijuna sljedbenika i šesto mjesto prošle godine.

No glavna je zvijezda Instagrama pjevačica Selena Gomez sa 130 milijuna sljedbenika u 2017. u odnosu na 103 milijuna tijekom prošle godine.

Ronaldo je nedavno objavio niz fotografija i videosnimki zanimljivih njegovim obožavateljima. Na toj društvenoj platformi mogu pogledati fotografije i snimke koje se odnose na njegovu uspješnu nogometnu karijeru, ali i brojne slike članova njegove obitelji.

Instagram ima više od 500 milijuna dnevno aktivnih korisnika i 800 milijuna mjesečno aktivnih korisnika.

Platfoma im omogućuje objavljivanje fotografija, videosnimki, a ove je godine, po uzoru na Snapchat, uvedena novost, instant "priče" (stories).

Instagram priče nestaju za 24 sata.

(Hina)

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti