Rovinj: Web Summer Camp 2016

Web Summer Camp donosi 3 dana praktičnih web development i web design radionica.

Monika Nožić Monika Nožinić | 19.05.2016. / 06:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Netgenova priča sa Summer Campom nastavlja se i ove godine. Dobro poznati eZ Publish Summer Camp i PHP Summer Camp nastavljaju svoj put kao teme o eZ Publishu i PHP-u na Web Summer Campu.

Developeri koji žele usavršiti svoje znanje o eZ Publish i eZ Platform CMS-ovima, odnosno o PHP-u i Symfony PHP frameworku, na praktičnim radionicama pod vodstvom stručnjaka, kao što su Symfony core developer Bernhard Schussek i eZ Publish ekspert Edi Modrić, pozvani su na Web Summer Camp koji će se održati u Rovinju, od 31. kolovoza do 3. rujna ove godine.

Web Summer Camp donosi 3 dana praktičnih web development i web design radionica na tri teme: eZ Publish, PHP i nova Design tema za sve one koji se bave webom, a nisu nužno developeri i zanimaju se za web dizajn, UX, sadržaj, projektni menadžment ili informacijsku arhitekturu. Radionice će držati svjetski poznati stručnjaci u rovinjskom hotelu Lone, a neki od njih su Janus Boye i Joe Leech, Marko Dugonjić i mnogi drugi.

Za više informacija posjetite web stranicu Web Summer Campa i Netgenov uvodni blog post u kojem možete pronaći detalje o samom Campu i temama te općenite informacije o smještaju i samom dolasku do Rovinja.

Korisne savjete i upute za sudionike kao i informacije o Super Early Bird ulaznicama, Companions programu i popustu za grupe možete pronaći ovdje, a u ponudi su i posebne ulaznice za pratnju za zanimljivi Companions program, kao i popust na grupe.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti