Samsung Galaxy S22 Ultra: spektakularni iskorak u tehnologiji pametnih telefona

Samsung Galaxy S22 Ultra pametni telefon istovremeno je lijep i ekološki prihvatljiv, a uspješan spoj kreativnosti i individualizma dolazi do izražaja zahvaljujući najnaprednijim značajkama do sada.

Sponzorirani članak | 22.02.2022. / 17:13

PR (Foto: PR)

Ako ste u potrazi za jedinstvenim mobilnim iskustvom, Samsung novim Galaxy S22 Ultra spaja najbolje od dva svijeta: funkcionalnost Galaxy Note serije s najkvalitetnijim karakteristikama S serije. Zaboravite na klasične fotoaparate – revolucionarna prednja i stražnja kamera Galaxy S22 Ultra modela zahvaljujući značajki Nightography omogućuje snimanje jasnih videozapisa, neovisno o vanjskoj svjetlosti. Uz pomoć umjetne inteligencije, kamere Galaxy S22 serija pametnih telefona može uhvatiti i najsitniji detalj. Čak i u mraku. Super Clear Glass leća vaše će noćne videozapise učiniti u potpunosti oštrima, a Auto Framing tehnologija automatski fokusira osobe tijekom snimanja, neovisno o tome snima li jednu osobu ili deset.

PR (Foto: PR)

Galaxy S22 Ultra najmoderniji je Samsung pametni telefon do sada. Implementirani 4nm procesor epski je skok za tehnologiju pametnih telefona te je za sada najbrži i najmoćniji čip ikada kojeg je Samsung implementirao u svoje pametne telefone. Samsung je doskočio i izazovu cjelodnevne potrebe korištenja mobilnih telefona, uvevši bateriju koja se inteligentno prilagođava načinu na koji koristite telefon, tako da traje duže od 24 sata. Kako biste ostali povezani u svakom trenutku, Galaxy S22 Ultra nudi i opciju super brzog punjenja posebnim adapterom od 45W za bateriju čija je snaga 5000 mAh. S takvim punjenjem, možete u 10 minuta napuniti pametni telefon do snage za 50 minuta snimanja videa bez prestanka.

Ultra zauvijek mijenja način na koji vodite bilješke

Tražite li tehnološko rješenje koje će vam pružiti mogućnost funkcionalnog i pristupačnog vođenja bilježaka, Samsung nudi sve što vam treba. Zaštitni znak Note linije, S Pen olovka sofisticiranija je no ikad i po prvi je put ugrađena u uređaj Galaxy S serije. Time je pisanje i crtanje uz Galaxy S22 Ultra stavljeno nadohvat ruke, a nevjerojatni osjećaj stvarne olovke na papiru čini ovo neprocjenjivim iskustvom. Nova S Pen olovka ima 70% manju latenciju za prirodniji osjećaj pisanja i crtanja na velikom zaslonu pametnog telefona, kao i za unaprijeđeno korištenje i istraživanje aplikacija.

PR (Foto: PR)

Moderna verzija S Pen olovke pruža ponešto za svakoga. U kombinaciji s usavršenom Samsung Notes aplikacijom koja osigurava sinkroniziranje zadataka i to-do lista na svim povezanim uređajima, pisanje digitalnih bilježaka prirodnije je no ikad – pri čemu se vaš Galaxy S22 mobilni uređaj može povezati s većim zaslonom Tab S8 putem Samsung Notes aplikacije.

S Pen olovka ujedinjuje ono najbolje Note serije s unikatnim pristupom kreativnosti i produktivnosti. Onima s izraženim kreativnim duhom svidjet će se učinkovit pristup uređivanju slika i videa preko nekolicine povezanih uređaja, a S Pen olovka znatno će olakšati stvaranje novih umjetničkih djela.

PR (Foto: PR)

Održiva budućnost na prvom mjestu

Samsung još jednom dokazuje da ekološka osviještenost ide ruku pod ruku vizualnoj privlačnosti. Svaki je Galaxy S22 Ultra pametni telefon djelomično izrađen od prenamijenjene plastike. Ovaj materijal, koji se nalazi i u unutarnjem poklopcu S Pen olovke, sadrži 20% reciklirane plastike iz odbačenih ribarskih mreža. S druge strane, zahvaljujući dizajnu s neprimjetno integriranim lećama kamere te profinjenim metalnim okvirom, Galaxy S22 Ultra je najelegantniji Samsung mobilni uređaj. Matirana završna obrada od stakla u kombinaciji s oštrim kutovima karakterističnima za Galaxy Note uređaje pruža profinjenost kompaktnom dizajnu Galaxy S22 Ultra pametnih telefona. Dolaze u četiri boje inspirirane prirodom: fantomska crna, fantomska bijela, zelena i tamnocrvena.

U današnjem svijetu, pametni telefon vam je glavni suradnik. Galaxy S22 dizajniran je kako bi zadovoljio sve vaše potrebe, neovisno o životnim navikama, hobijima i karijeri. Uz suvremene značajke ove linije, ideja o svijetu na vašem dlanu nije nikada bila opipljivija. Više provjerite na poveznici.

Pametni telefon Galaxy S22 Ultra dostupan je za prednarudžbe do 24. veljače s posebnim pogodnostima. Više informacija o prednarudžbi možete pronaći na: https://www.samsung.com/hr/offer/preorder-galaxy-s22/.

 

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti