Samsung osvojio čak 36 nagrada CES 2018 Innovation Awards

Proizvodi koji su ovjenčani ovom prestižnom nagradom prepoznati su zbog izvrsnog dizajna i inženjeringa u području vrhunske potrošačke tehnologije u 28 kategorija.

Martina Čizmić | 11.11.2017. / 13:55

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Samsung je objavio da je čak 36 nedavno predstavljenih proizvoda osvojilo nagrade CES 2018 Innovation Awards. Proizvodi koji su ovjenčani ovom prestižnom nagradom prepoznati su zbog izvrsnog dizajna i inženjeringa u području vrhunske potrošačke tehnologije u 28 kategorija.

Samsungovi nagrađeni proizvodi osvojili su i dvije nagrade Best of Innovation u rasponu kategorija Virtual and Augmented Reality, Wearable Technologies, Video Displays, Home Appliances i Smart Home. Osim toga, Samsung je ove godine po prvi puta osvojio nagradu CES Innovation Award u području fitnessa, sporta i biotehnologije za uređaje Gear Sport pametni sat, Gear Fit2 sportsku narukvicu te slušalice Gear IconX (2018.).

Među nagrađenim proizvodima su i Samsung HMD Odyssey, Galaxy Note8, Galaxy S8 i S8+, 49" CHG90 Gaming Monitor, Samsung Connect Home Pro, Samsung Chef Collection, Samsung 16 GB GDDR6 memorija, Samsung 8TB NGSFF NVMe SSD, Exynos 9 Series 9810 i Samsung ISOCELL Slim 2X7.

Inovacije su utkane u naš DNA, kao i predanost da našim korisnicima ponudimo transformacijske proizvode koji im omogućuju doživljaj značajnih iskustava korištenja, rekao je Tim Baxter, predsjednik i glavni izvršni direktor tvrtke Samsung Electronics u Sjevernoj Americi te dodao: Uistinu nam je čast što nas iz godine u godinu kolege iz industrije prepoznaju po našoj neumornoj potrazi za inovativnim dizajnom i inženjeringom.

Nagrade CES Innovation Awards održavaju se pod pokroviteljstvom udruge Consumer Technology Association (CTA), vlasnika CES-a.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti