Samsung predstavio novi Galaxy Tab S6 Lite s poboljšanom S Pen olovkom za crtanje i bilježenje u svim uvjetima

Najnovija verzija S Pen olovke ima novi dizajn i težinu od samo 7.03 g, zbog svoje udobnosti može usporediti i s tradicionalnom olovkom za pisanje, dok poboljšana latencija olovke i 0,7 mm vrha olovke pružaju veću preciznost za bilježenje i crtanje.

Martina Čizmić | 18.04.2020. / 09:59

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Samsung je najavio novi Galaxy Tab S6 Lite, moderan i pristupačan tablet namijenjen radu i zabavi koji dolazi s velikim zaslonom, tankim i kompaktnim dizajnom te redizajniranom S Pen olovkom.

Razumijemo dinamiku suvremenog načina života, gdje naše radne obveze postaju fleksibilnije kako bi se stopile s vremenom kojeg posvećujemo sebi. Stoga je korisnicima potreban svestran uređaj koji će se s lakoćom prilagoditi našem životnom stilu. Galaxy Tab S6 Lite i nova S Pen olovka koriste najnovije tehnologije kako bi omogućili organiziranost, multitasking i kreativnost za vrijeme rada, ali i slobodnog vremena, izjavio je Woncheol Chai, izvršni potpredsjednik i voditelj tima Mobile Communication Business, Samsung Electronics.

Najnovija verzija S Pen olovke ima novi dizajn i težinu od samo 7.03 g, zbog svoje udobnosti može usporediti i s tradicionalnom olovkom za pisanje, dok poboljšana latencija olovke i 0,7 mm vrha olovke pružaju veću preciznost za bilježenje i crtanje.

Nakon završetka rada, S Pen olovka će se magnetski zakvačiti na desnu stranu uređaja ili zaštitne maske, pa se ne moramo brinuti da ćemo je izgubiti. Također, nije ju potrebno niti puniti zbog inovativnog načina korištenja bez baterije.

Pomoću Samsung Notes aplikacije, bilješke kreirane S Pen olovkom moguće je pretvoriti u digitalni zapis. Uz pomoć sustava oznaka te povećanja od 300%, bilješke se lako kategoriziraju, označavaju, proučavaju te pohranjuju u PDF, JPEG te WORD formate, kao i tekstualne datoteke.

S 10.4-inčnim zaslonom i ultra-tankim rubovima, Galaxy Tab S6 Lite dolazi s inteligentnim, korisnim te zabavnim značajkama koje pružaju veći svakodnevni užitak uz glazbu, streamanje sadržaja, online kupovinu te povezivanje s prijateljima. Uređaj je opremljen i s dvostrukim AKG i Dolby Atmos zvučnicima koji pružaju visokokvalitetan 3D surround zvuk.

 

 

Korisnici Galaxy Tab S6 Lite mogu uživati ​​u YouTube videozapisima bez oglasa, mogućnosti preuzimanja i gledanja videozapisa izvan mreže i besplatan pristup YouTube glazbi i YouTube djeci uz YouTube Premium 4 mjeseca. Spotify se bez problema integrira u korisničko sučelje Galaxy Tab S6 Lite, tako da možete lako pretraživati ​​glazbu i podcaste ili čak postaviti omiljenu pjesmu kao svoj alarm. Također, možete jednostavno uključiti Netflix pomoću Bixby Voicea, još je jednostavnije pronaći TV emisije i filmove. Galaxy Tab S6 Lite može se bežično povezati s postavkom kućnih zvučnika.

Korištenjem Samsung accounta omogućeno je telefoniranje i dopisivanje čak i kada je pametni telefon van dohvata. Uz Google Duo video pozive možete ostati u kontaktu sa vašim bližnjima, prijateljima i kolegama, dok će vam unaprijeđeni Daily Board prikaz olakšati pristup kalendaru, vremenskoj prognozi te podsjetnicima. Nove Bixby značajke poput Bixby Voice, Bixby Vision te Bixby Routines također su dio uređaja za povećanje produktivnosti, ali i svakodnevne doze zabave.

Galaxy Tab S6 Lite dostupan je u Oxford sivoj i Angora plavoj boji, s pripadajućom S Pen olovkom te izbornom rasklopivom zaštitnom maskom.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti