Sancta Domenica postala distributer konzole MAKERbuino u Hrvatskoj

MAKERbuino je potpuno hrvatski proizvod koji je prodan u više od 4000 komada, pobrao je brojne nagrade, imao vrlo zapažen nastup na ovogodišnjem CES-u u Las Vegasu te osvojio simpatije svjetske i domaće publike.

Zimo Zimo | 21.03.2018. / 18:36

Albert Gajšak i MAKERbuino (Foto: HT) (Foto: HT)

MAKERbuino, "uradi sam" igraća konzola koju je osmislio i napravio mladi karlovački poduzetnik Albert Gajšak odnedavno je dostupna cijelom svijetu putem Amazonove internetske trgovine.

No, za sve one koji žele isprobati MAKERbuino uživo prije kupovine, to sad mogu u trgovinama Sancta Domenica

Ta je tvrtka sklopila ugovor o distribuciji konzole MAKERbuino i ostalih proizvoda tvrtke Circuitmess d.o.o. na području Republike Hrvatske.

 

Za sve one koji ne znaju, MAKERbuino je potpuno hrvatski proizvod koji je prodan u više od 4000 komada, pobrao je brojne nagrade, imao vrlo zapažen nastup na ovogodišnjem CES-u u Las Vegasu  te osvojio simpatije svjetske i domaće publike.

Izuzetno nam je drago da možemo MAKERbuino predstaviti široj publici i da će se tako mladi upoznati sa STEM područjem’, istaknuo je Jernej Masnec, produktni voditelj u Sancta Domenica d.o.o.

U MAKERbuino kitu nalazi se sve potrebno za sklapanje konzole -  USB lemilica, žica za lemljenje, kliješta, odvijač i 50-ak elektroničkih komponenti. Za sastavljanje konzole, čak i potpunim početnicima, dovoljno je 6 – 7 vrlo edukativnih sati.

 

MAKERbuino hardver i softver su izuzetno prilagodljivi. Kit je osmišljen kako bi vas potaknuo na stvaranje novih sadržaja i proširenja. Želite programirati cool retro igre, dodati analogni stick ili spojiti GSM modul? Može. Želite upravljati dronom? Može i to.

 

Što god da odaberete, jedno je sigurno: MAKERbuino je vrlo atraktivan i koristan poklon za mlade i sve koji se tako osjećaju. STEM znanosti su, oko toga se svi slažemo, budućnost.

Sancta Domenica je najveći hrvatski distributer konzola i video igara I drago mi je da će upravo SD plasirati naš proizvod na hrvatsko tržište, istaknuo je Albert Gajšak, vlasnik trvtke Circuitmess d.o.o.

MAKERbuino je dostupan u svim trgovinama Sancta Domenica kao i u njihovoj internetskoj trgovini.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti