Skype TV aplikacija

Prošle je godine na sajmu CES 2010 Skype predstavio TV Panasonic Viera koji podržava Skype, a ove godine nastavlja dalje s ovim trendom.

Zimo Zimo Damjan Tomšić | 07.01.2011. / 19:10

Skype TV aplikacija

Prošle je godine na sajmu CES 2010 Skype predstavio TV Panasonic Viera koji podržava Skype, a ove godine nastavlja dalje s ovim trendom.

Kao što smo saznali na službenom blogu Skypea, ove godine na sajmu CES 2011, odlučio je predstaviti dva TV uređaja koji podržavaju Skype, a to su Sony BRAVIA i VIZIO VIA.

Skype video pozivi bit će podržani naravno samo na onim televizorima koji će biti spojeni na Internet. Zamislite da sjedite kod kuće na svojem trosjedu i možete gledati i razgovarati sa svojom obitelji ili prijateljima na ogromnom TV ekranu.

To je budućnost kakvu nam donosi Skype sa svojim partnerima i ona postaje sve bliža. Skype nas također obavještava da surađuje sa Sonyem i Panasonicom da nam ponude mogućnost korištenja Skype aplikacije na našim postojećim TV uređajima.

Tako ćemo uskoro moći kupiti Sony i Panasonic Blu-Ray snimače sa web kamerama i uživati u video razgovorima sa svojom obitelji ili prijateljima diljem svijeta čak i sa starim TV ekranima.

U Skypeu su ponosni što su održali svoje obećanje da će nam omogućiti video razgovore kad god mi to želimo i gdje želimo, čak i sa naših televizora.

Obadvije TV kompanije i Skype nam govore da će isporučivati ove TV uređaje krajem godine, dok Panasonic Vieru možemo naći u prodaji. Nadamo da će Skype i ostale tvrtke održati svoju riječ, ali to ćemo još vidjeti.

Panasonic Viera

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti