Sljedeće godine stiže novi Mad Max. Iduće godine bit će točno trideset godina od posljednjeg, trećeg filma o odmetnutom policajcu kojeg je utjelovio Mel Gibson. 

No trilogija je počela nekoliko godina prije, točnije 1979. kada je režiser George Miller snimio svoj prvi dugometražni film, a sve ostalo je povijest, jer su filmovi o Pobješnjelom Maxu, vinuli Mela Gibsona u Hollywoodsku elitu, a George Miller je osigurao ime kultnog režisera. Miller je godinama razmišljao o novom filmu u kojem će Max Rockatansky još jednom jurišati post-apokaliptičnom Australijom u svom nezaboravnom "nabrijanom" automobilu.

Cijeli projekt oko priprema novog filma je predugo trajao i nažalost Mel Gibson više nije bio glavni odabir za ulogu Maxa, već je to sada Tom Hardy. Vjerujem da će se mnogi složiti da je Gibson i ovaj put mogao odigrati Maxa, jer ako može Stallone i dalje glumiti Ramba ili Rockyja, onda Gibson može i Mad Maxa. No, ovo je tema o kojom bi se dalo razgovarati. Najbitnije je da je George Miller još jednom sve konce projekta preuzeo u svoje ruke, pa tako potpisuje scenarij i režiju. Jedan od najsvjetliji trenutaka prošlog vikenda na Comic-Conu u San Diegu svakako je bio  predstavljanje prvog "trailera" za film mad Max: Fury Road, koji u kina dolazi 2015. godine.

Ako je suditi po najavi, bit će to upravo ono što smo čekali trideset godina, mnogo akcije uz poznatu Millerovu viziju budućnosti koji će opravdati budžet od 100 milijuna dolara.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju