Glazbeni servis Spotify širi svoje poslovanje gdje stigne, pa je tako danas na svom blogu objavio da je stigao u susjednu nam Austriju.

Nakon uspješnog lansiranja u SAD-u, Spotify je otvorio podršku klijentima u Danskoj, a sada je objavio kako stiže i u europske zemlje odnosno Austriju, Švicarsku i Belgiju.

Dakle, Spotify dolazi u tri verzije odnosno besplatnoj, neograničenoj i premium. Cijena za neograničenu je 4.99 eura mjesečno, dok je cijena za Premium 9.99 eura mjesečno.

Besplatna verzija nudi neograničeno slušanje glazbe prvih šest mjeseci, uz prisutne reklame, dok će kasnije biti ograničeni na deset sati besplatne glazbe. Unlimited verzija nudi neograničeno slušanje glazbe bez reklama za 4.99 eura mjesečno, dok Premium verzija nudi dodatni ekskluzivni sadržaj, nagradne igre i posebne ponude.

Spotify je također prisutan na Facebooku, pa tako korisnici mogu podijeliti pjesme koje slušaju sa svojim prijateljima, no servis je naišao na probleme pa su tako morali omogućiti korisnicima odabir privatnosti njihove glazbe koje slušaju, odnosno da sam Spotify automatski ne objavljuje pjesme na Facebook.

Nema riječi kad bi Spotiy mogao stići i u našu regiju.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju