StarCraft II od 14. studenog postaje potpuno besplatan

Sjajna vijest za sve stare i nove zaljubljenike u Stracraft dolazi s konferencije BlizzCon 2017.

Monika Nožić Monika Nožinić | 06.11.2017. / 17:57

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Tijekom ceremonije otvaranja ovogodišnje konferencije BlizzCon CEO Blizzarda Mike Morhaime najavio je kako Starcraft II počevši od 14. studenog postaje free-to-play igra. Besplatna verzija StarCrafta 2 igračima će omogućiti pristup Wings of Liberty kampanji za jednog igrača, a osim kampanje, otvarat će i full pristup za ranked ladder, kao i sve co-op commandere do levela 5.

Blizzard je također rangirani multiplayer učinio dostupnim svima, iako će igrači ovaj mod morati otključati tako što će dostići 10 "First Wins of the Day" u nerangiranim mečevima ili protiv računala. Prema riječima čuvene kompanije, ovo je napravljeno kako bi se zadržala kvaliteta i integritet rangiranih mečeva.

Za igrače koji su već kupili Wings of Liberty, Blizzard će besplatno ponuditi drugu ekspanziju Heart of the Swarm.

StarCraft II: Wings of Liberty lansiran je 2010. godine, a sljedeće dvije igre u trilogiji koje su uslijedile su Heart of the Swarm iz 2013. godine i Legacy of the Void iz 2015. Prošle godine Blizzard je objavio i devet novih downloadable misija pod nazivom Nova Covert Ops, a prije nekoliko mjeseci kompanija je objavila HD remaster originalnog StarCrafta. Kad smo već kod besplatnih stvari, ne zaboravite da su već neko vrijeme besplatno dostupni StarCraft i Brood War ekspanzija.

Pogledajte videozapis:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti