Startupi, prijavite vaše poslovne aplikacije na međunarodni natječaj Zid poslovnog uspjeha

Prilika za startupe koji se bave razvojem aplikacija nikad nije bilo toliko koliko ih ima danas, zato ih treba dobro iskoristiti.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 28.04.2014. / 15:24

Startupi, prijavite vaše poslovne aplikacije na međunarodni natječaj Zid poslovnog uspjeha

Prilika za startupe koji se bave razvojem aplikacija nikad nije bilo toliko koliko ih ima danas, zato ih treba dobro iskoristiti.

Hrvatski Telekom se pridružio velikom međunarodnom natječaju Zid poslovnog uspjeha koji se provodi u Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumunjskoj i Slovačkoj. Natječaj je namijenjen nezavisnim programerima i osnivačima startupa koji bi htjeli promovirati svoju aplikaciju i osigurati joj dostupnost širokoj publici. 

Za to su prikladne inovativne poslovne aplikacije iz svih poslovnih grana koje olakšavaju poslovanje malih i srednje velikih tvrtki.

Pobjednik iz Hrvatske može postati Cloud partner Hrvatskog Telekoma i osvojiti marketinšku kampanju u vrijednosti od 230.000 kuna, dok pobjednička međunarodna aplikacija osigurava kreatorima da postanu Cloud partneri Deutsche Telekomu u svih šest zemalja. U suradnji s inkubatorom hub:raum Krakow, investirat će se do 80.000 eura pobjedniku startup kategorije. Sudjelovati može bilo koji samostalni programer aplikacija, od pojedinaca do malih startupova. 

Osim prijavljenih sudionika natječaja, nagrade mogu osvojiti i glasači koji će na taj način birati najbolje aplikacije. Glasači, zaposlenici malih i srednjih tvrtki, koji će se registrirati kao podupiratelji aplikacije, imaju mogućnost osvojiti vrijednu nagradu: Cloud Exchange Mail, šest mjeseci pokusnog korištenja za prvih 100 koji glasuju i ostave podatke o tvrtci, a ujedno su ovlašteni predstavnici tvrtke. 

U sklopu nagradne igre svi glasači imaju mogućnost osvojiti: Sony Z2 Xperia Tablet, smartfon Sony Xperia Z2 i smartfon Sony Xperia Z1 Compact. Dobitnici se izvlače nasumičnim odabirom između svih registriranih glasača.

Više informacija o natječaju, sudjelovanju, glasanju, uvjetima kao i prostor za registraciju potražite na www.zid-poslovnog-uspjeha.com.hr.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti