Bbooster i Pioneers Festival  svima koji još uvijek traže svoje mjesto pod suncem uspjeha u IT sektoru nude savršenu prigodu za financijsku potporu i mentorstvo prestižnih svjetskih kompanija...

Od 24. do 27. svibnja će se u glavnom gradu Austrije održati Bboster Week Vienna na kojem će Startupovi dobiti šansu da predstave svoje radove, ideje i projekte, najbolji će na račun pospremiti iznos od 24.000 eura. Uz to, na poslovnom putu pratit će ih mentori iz kompanija koje su se odavno etablirale na tržištu kao nositelji kvalitete i vrhunskih proizvoda, odnosno usluga. Tako će se na "Bečkom tjednu" moći "zaraditi" iskustvo koje donose as Jean-Baptiste Dumont (Serena Capital), Arek Wylegalski (Index Ventures), Robert Hegedüs (Fiedler Capital), Tim Van de Heede (IBM) i Enrique Penichet (Bbooster). Prijave su još uvijek otvorene, iako je "prijemna komisija" već pregledava prijave koje su stigle, stoga ako ste vlasnik Startupa i želite financijsku injekciju, možda je upravo ovo savršena prigoda za vas. Jer, Bboster i Pioneers Festival zajedno će pokušati napraviti još jedan iskorak u odnosu na prošlogodišnje natjecanje Startupova koje je održano na Kanarskim otocima. 

Bboster je osnovan 2010. godine, od strane grupe investitora i tehnoloških kompanija, prvi je investicijski fond u jugiostočnoj Europi apsolutno okrenut prema Startupovima baziranim na internet poslovanje. Programi koje nude u sklopu svoje pomoći mladim tvrtkama koje tek kreću u žestoku tržišnu borbu odnose se na mentorstvo, konzalting, treninge, poslovne inkubatore i ono što je najvažnije financijske poticaje. Njihovi kontakti i poslovne veze pobjednicima Bboster Week Vienna natjecanja otvorit će mnoga vrata i ponuditi savršenu prigodu za uzlet i uspjeh, jer će se u Beču, između ostalih, pojaviti predstavnici mnogih europskih investirora. Naravno, natjecanje nije jednostavno, ali to nitko niti ne očekuje, jer će svi timovi koji se prijave morati predstaviti cjeloviti poslovni projekt, od idejnog nacrta, razvojnog procesa, dizajna proizvoda ili usluge, financijskog plana, poslovnog modela i konačnog cilja koji žele dosegnuti na tržištu. No, za nagradu u iznosu od 24 tisuće eura svakako se isplati potruditi. 

Startupovi pozor: U Beču vas očekuje investicija od 24 tisuće eura!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju