Stiže nam prvi hrvatski iPad magazin

Facebookom i twitterom kruže vijesti oko izlaska prvog Hrvatskog magazina za iPad koji bi trebao biti objavljen uskoro, stoji na službenoj Facebook fan stranici Pokreto -- ekipa koja stoji iza projekta.

Zimo Zimo Zimo | 04.01.2011. / 20:34

Stiže nam prvi hrvatski iPad magazin

Facebookom i twitterom kruže vijesti oko izlaska prvog hrvatskog magazina za iPad koji bi trebao biti objavljen uskoro, stoji na službenoj Facebook fan stranici Pokret.O -- ekipa koja stoji iza projekta.

Magazin izlazi sredinom veljače (čeka se odobrenje Applea) javili su nam Pokreto-vci, a doznajemo kako je ekipa koja stoji iza ovog projekta tvrtka Jasno i Glasno. Kako će magazin izgledati za sada ne znamo, no doznajemo kako će biti nešto slično Procjectu -- magazinu za iPad iza kojeg stoji Richard Branson, te da će biti isključivo za iPad.

Ovim projektom i Hrvati pokazuju veliki interes za Appleov iPad, koji još uvijek nije stigao u Hrvatsku. Službena stranica Pokreto.com još uvijek ne prikazuje nikakve informacije, stoga sve što nam preostaje jest pričekati da vidimo o čemu se točno radi. Za više informacija možete Pokreto pratiti na twitteru (@pokreto) ili facebooku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti