Stručnjaci Infinuma i Porsche Digital Croatia organiziraju besplatni tečaj izrade web i mobilnih aplikacija

Diplomu Infinum Academyja dosad je dobilo 276 polaznika, gotovo svaki je nakon toga pronašao posao, a svaki 4. polaznik nakon prakse se zaposlio u Infinumu.

Martina Čizmić | 13.05.2021. / 10:54

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Gotovo svi su u nekom trenutku imali ideju za neku mobilnu aplikaciju koja bi im savršeno odgovarala. No, većina zapravo ne zna kako se mobilne aplikacije izrađuju, kao ni što je sve potrebno da bi mobilna aplikacija zaživjela u nekoj od trgovina aplikacija. 

Zanimljiv je podatak da korisnik u prosjeku dnevno koristi devet mobilnih aplikacija, a ostale zapravo ignorira. I dok korisnicima te neželjene aplikacije samo smetaju na pametnom telefonu, developerima koji su potrošili sate i sate na njihov razvoj nije jasno zašto njihova aplikacija nije popularna. 

Želite li to promijeniti i naučiti kako napraviti aplikaciju koja će imati svoje korisnike, pruža vam se prilika saznati sve tajne od stručnjaka koji se time bave svakodnevno. Ove godine, šesti put, kroz Infinum Academy dijele svoje znanje sa studentima i onima koji su nedavno diplomirali.

Kroz ljetnu praksu u trajanju od pet tjedana stručnjaci iz Infinuma i tvrtke Porsche Digital Croatia, podučit će polaznike kako napraviti web ili mobilnu aplikaciju, te kako postati stručnjak za Android, iOS, Ruby on Rails, Spring & Kotlin i JS & Angular i tako steći potrebno znanje za tržište rada.

Prijave se zaprimaju do 31. svibnja, a svi koji se dvoume prijaviti se ili ne, dilemu mogu razriješiti na online eventu Infinum Academy Sneak Peek, 18. svibnja u 17 sati, kada će predstaviti predavače, tečajeve i sve detalje.

Diplomu Infinum Academyja dosad je dobilo 276 polaznika, gotovo svaki je nakon toga pronašao posao, a svaki 4. polaznik nakon prakse se zaposlio u Infinumu.

Glavni je cilj Akademije pomoći studentima da se pripreme za tržište rada kroz tečajeve koji pokrivaju specifične tehnologije. Prema dosadašnjem iskustvu, daje odličnu bazu koja studentima omogućava daljnji razvoj, izjavio je Ivan Đikić, Head of Academy Affairs, dodajući kako polaznici mogu očekivati individualni pristup i učenje od stručnjaka koji su godinama gradili znanje i vještine.

Stručno znanje polaznici će dobiti kroz predavanja koja će se održavati dva puta tjedno po 2 sata, dok će im mentori kroz svih pet tjedana biti na raspolaganju na konzultacijama uživo ili putem Slacka/maila, a nakon završetka dobit će i diplomu kojom se mogu pohvaliti na LinkedInu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti