Suosnivači YouTubea rade na novoj usluzi: Zeen

Suosnivači YouTubea rade na novoj usluzi. Trenutno ne postoji mnogo dostupnih podataka o tome kako će usluga raditi, iako je već moguće osigurati korisničko ime.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 09.04.2012. / 11:05

Suosnivači YouTubea rade na novoj usluzi: Zeen

Od kada je AVOS, tvrtka Chad Hurleya i Steve Chena, kupila Delicious od Yahooa prije godinu dana, do danas se ništa nije znalo o njihovim aktivnostima. Međutim, sada se pojavila stranica pod imenom Zeen, koja obećaje da će vam omogućiti „otkrivanje i stvaranje prekrasnih časopisa“.

Stranica je otkrivena, točnije primjećena kada je blog Fusible otkrio da je Zeen.com privatno kupljen od strane agencije za zaštitu brendova MarkMonitor ranije ovog tjedna, prenosi The Next Web.

Trenutno ne postoji mnogo dostupnih podataka o tome kako će usluga raditi, iako je već moguće osigurati korisničko ime. Stranica s pravilima privatnosti ukazuje na to da će razmjena multimedije biti osnovni dio usluge.

Poveznica „Jobs“ vodi na stranicu od AVOS-a i popisa radnih mjesta, gdje je trenutno otvoreno sedam razvojnih i dizajnerskih mjesta. U međuvremenu, prisutnost nadolazeće usluge otkrivena je i na Twitteru i Facebooku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti