Iako mi se teško prebaciti u “beginners mode” jer iza sebe već imamo dosta pregaženog puta, vjerujem da je svakom novom poduzetniku problem pronaći informacije kako početi, gdje tražiti, pronaći savjete itd.

Kako bi pomogao novim članovima tzv. “biznis zajednice”, osječki Inchoo napravio je izvrsnu prezentaciju koja će vam dati dovoljno informacija da krenite u biznis, bilo da se radi o prodaji, frontend ili backend developmentu, dizajnu, konzultacijama, ili bilo što drugo.

U brošuri ćete pronaći brojne vrlo korisne informacije, primjerice da Inchoo ne prodaje nego piše blog s korisnim informacijama poput ovih, a koji im donosi brojne upite za posao (njih 100-injak mjesečno). Također, jasno je vidljivo da projekte koje ne mogu odraditi ili su manjeg budžeta, Inchoo prosljeđuje svojim partnerima od kojih također zarade na proviziji.

Ako ste pak krenuli u programerskom smjeru, brošura će vam pomoći u izvoru informacija bilo da se želite baviti backend ili frontend stvarima.

Sve u svemu, ako i uvijek, Inchoo je vrlo darežljiv kada su u pitanju korisne informacije, i to se pokazalo kao dobro. Sad više nemate apsolutno nikakav izgovor krenuti, jer vam je sve servirano na pladnju!

Brošuru u PDF-u, možete pronaći na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju