Svoje bizarno iskustvo odlučio podijeliti s javnosti kao upozorenje: Evo zašto ne biste trebali zaspati sa slušalicama

Amerikanac je nakon sati čišćenja snijega zaspao s bežičnim slušalicama u ušima, a kada se probudio, nije mogao naći jednu slušalicu.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 08.02.2021. / 15:22

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iz SAD-a stiže prilično bizarna priča koja nosi veliko upozorenje svima koji u krevetu slušaju glazbu ili podcaste s bežičnim slušalicama u ušima. Takav je način uspavljivanja dugo prakticirao Bradford Gauthier - kada bi legao u krevet, stavio bi Appleove slušalice AirPods, upalio glazbu, zatvorio oči i zaspao sa zvukom omiljenih melodija u ušima.

Slika nije dostupna Appleove slušalice AirPods Max izgledaju super, dolaze s vlastitom torbicom, ali im je cijena paprena

Nedavno je, nakon što se izmorio dugo čisteći snijeg oko kuće, također stavio slušalice na uši i zaspao, a kako je bio jako umoran, tijekom noći nije primijetio ništa neobično. No nakon što se probudio osjetio je nelagodu u prsima, kojoj nije pridavao veliki značaj, a bilo mu je čudno što ne može pronaći jednu slušalicu. Također, imao je poteškoća i s ispijanjem tekućine. Nije znao zašto se to događa, no konce je povezao njegov sin koji se pokazao kao odličan dijagnostičar.

Slika nije dostupna Ismijavanje američkih carinika na internetu: Ne samo da su se osramotili, već su se sa svojim "ulovom" pohvalili i na Twitteru

Njemu je palo na pamet da je njegov otac drugu slušalicu - progutao. Uputili su se na hitnu te je napravljen rendgen. Dok su doktori smatrali kako problem u jednjaku stvara hrana, snimka rendgena ih je šokirala te je pokazala da je Bradfordov sin bio u pravu te da je on progutao slušalicu. Zvuči prilično nevjerojatno da nije osjetio veću bol i nelagodu sa slušalicom koja je zapela u jednjaku, a koju su doktori brzo uspjeli izvaditi. Svoje neugodno iskustvo odlučio je podijeliti s javnosti kako bi upozorio na opasnost od spavanja sa slušalicama.

 

 

Izvor: ABC News
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti