Iz SAD-a stiže prilično bizarna priča koja nosi veliko upozorenje svima koji u krevetu slušaju glazbu ili podcaste s bežičnim slušalicama u ušima. Takav je način uspavljivanja dugo prakticirao Bradford Gauthier - kada bi legao u krevet, stavio bi Appleove slušalice AirPods, upalio glazbu, zatvorio oči i zaspao sa zvukom omiljenih melodija u ušima.

Nedavno je, nakon što se izmorio dugo čisteći snijeg oko kuće, također stavio slušalice na uši i zaspao, a kako je bio jako umoran, tijekom noći nije primijetio ništa neobično. No nakon što se probudio osjetio je nelagodu u prsima, kojoj nije pridavao veliki značaj, a bilo mu je čudno što ne može pronaći jednu slušalicu. Također, imao je poteškoća i s ispijanjem tekućine. Nije znao zašto se to događa, no konce je povezao njegov sin koji se pokazao kao odličan dijagnostičar.

Njemu je palo na pamet da je njegov otac drugu slušalicu - progutao. Uputili su se na hitnu te je napravljen rendgen. Dok su doktori smatrali kako problem u jednjaku stvara hrana, snimka rendgena ih je šokirala te je pokazala da je Bradfordov sin bio u pravu te da je on progutao slušalicu. Zvuči prilično nevjerojatno da nije osjetio veću bol i nelagodu sa slušalicom koja je zapela u jednjaku, a koju su doktori brzo uspjeli izvaditi. Svoje neugodno iskustvo odlučio je podijeliti s javnosti kako bi upozorio na opasnost od spavanja sa slušalicama.

 

 

Izvor: ABC News
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju