Tablet za one najzahtjevnije korisnike

Tablet koji je otporan na udarce, vodu, grebanje, padanje i pritom ima vrhunsku bateriju, je nešto što se savršeno uklapa na posao s ekstremnim uvjetima.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 12.03.2016. / 20:19

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Za robusne pametne telefone već znamo, no tablet od 7 inča koji ima potpunu protekciju sa svih strana, te ima FullHD zaslon je nešto što se primjerice može koristiti na gradilištima, ili primjerice u planinama gdje je velika vjerojatnost da uređaj može pasti, a znate da trebate snažnu bateriju.

Kad smo već kod baterije, ovaj uređaj, koji nosi naziv X5 dolazi s mega snažnom baterijom od čak 10.000 mAh, tako da ćete doslovno zaboraviti na punjenje uređaja. 

No.1 X5 ima ugrađen dvostruki GPS, što znači da je vrlo točan i vrlo jednostavan za korištenje. Od ostalih karakteristika svakako valja spomenuti četverojezgreni procesor, 16GB interne memorije i 2GB RAM-a.

Naime, ovaj uređaj je i možda perfektan gadget za klince, jer je otporan na padanje, tako da nećete imati brigu da ga vaši klinci razbiju prije nego ga počnu koristiti.

X5 na sebi ima Android 4.4.4 operativni sustav, te podršku za dual SIM, što ponekad može itekako dobro doći. Još jedna super stvar je što uređaj može slikati i pod vodom.

Zaključak jest da je ovaj uređaj odličan ako vam treba nešto takvo, točnije, nešto za korištenje u ekstremnim uvjetima. 

Cijena za sada nije poznata, no bit će objavljena vrlo skoro. Više informacija o X5 možete potražiti na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti