Tenisice iz povratka u budućnost postaju apsolutni hit [VIDEO]

Osim što smo kao klinci htjeli leteći skate, DeLorean i još mnogo nekih čudnih sitnica iz budućnosti, na listi želja našle su se i patike koje je nosio McFly.

Zimo Zimo Zimo | 09.09.2011. / 17:38

Tenisice iz povratka u budućnost postaju apsolutni hit [VIDEO]

Osim što smo kao klinci htjeli leteći skate, DeLorean i još mnogo nekih čudnih sitnica iz budućnosti, na listi želja našle su se i tenisice koje je nosio McFly.

Vjerojatno ne postoji osoba koja nije gledala film 'Povratak u budućnost' a da nije poželjela barem jedan dio obuće, odjeće ili neki drugih stvari iz tog filma.

Nike je izradio patike 'Marty McFly' koje su dostupne u ograničenim količinama od 1500 komada, a od kojih prikupljena sredstva idu u J. Foxovu udrugu za liječenje od Parkinsonove bolesti od koje i sam boluje.

Video u trajanju od nešto više od dvije minute prikazuje košarkaša Kevin Duranta i prodavača cipela, a nakon nekoliko trenutaka u kadar stiže izgubljeni u prostoru i vremenu no genijalnog uma legendarni Emmett Brown 'Doc'.

Pogledajte zanimljivu reklamu Nikea koja je osvanula na YouTubeu a ako se ne varamo premijerno prikazana na emisiji Saturday Live Show.

Via Mashable

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti